728x90: Bol Ad

AEG L7FENS96AD

De beste deal van vandaag

Coolblue

1.199,-

949,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

AEG L7FENS96AD kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Deze AEG L7FENS96AD wasmachine beschikt over AutoDose - doseert je wasmiddel en wasverzachter

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 5 december 2022

AEG L7FENS96AD aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Die doet het
Vandaag besteld, woensdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 949,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 949,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L7FENS96AD

Algemeen

EAN code 7332543799602
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 914 550 541
Release datum Augustus 2021
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,7
Hoogte (centimeter) 84,7
Diepte (centimeter) 63,1
Gewicht (kilogram) 77,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 34

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 76

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 52

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
AEG L7FENS96AD kopen
Actuele prijs: € 949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L7FENS96AD kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7FENS96AD heeft de volgende EAN code 7332543799602. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG L7FENS96AD is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L7FENS96AD - Afbeelding 1AEG L7FENS96AD - Afbeelding 2AEG L7FENS96AD - Afbeelding 3AEG L7FENS96AD - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L7FENS96AD van AEG is 914 550 541. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L7FENS96AD is sinds augustus 2021 op de markt. In augustus 2021 is AEG L7FENS96AD van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L7FENS96AD van AEG heeft een gewicht van 77,5. Het gewicht van 77,5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG L7FENS96AD is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG L7FENS96AD - Afbeelding 5AEG L7FENS96AD - Afbeelding 6AEG L7FENS96AD - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L7FENS96AD is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG L7FENS96AD is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG L7FENS96AD heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG L7FENS96AD

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L7FENS96AD gemeten tot maximaal 76 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

AEG L7FENS96AD - Afbeelding 8AEG L7FENS96AD - Afbeelding 9AEG L7FENS96AD - Afbeelding 10AEG L7FENS96AD - Afbeelding 11
De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L7FENS96AD is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de AEG L7FENS96AD

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG L7FENS96AD heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG L7FENS96AD wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van AEG voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De AEG L7FENS96AD heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De AEG L7FENS96AD is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG L7FENS96AD en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen met de AEG L7FENS96AD

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met AEG L7FENS96AD is het mogelijk om koud te wassen. De meeste AEG wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe AEG wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG L7FENS96AD

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L7FENS96AD wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De L7FENS96AD heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 52%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze AEG wasmachine. Hoe hoger het toerental van de AEG wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De AEG L7FENS96AD heeft een restvochtpercentage van 52 procent.

De AEG L7FENS96AD beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L7FENS96AD wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG L7FENS96AD wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de AEG L7FENS96AD is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de AEG wasmachine en de AEG L7FENS96AD wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je AEG wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L7FENS96AD is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Deze AEG L7FENS96AD wasmachine beschikt over AutoDose - doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch. Je kleding blijft langer mooi, doordat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt. De ProSteam technologie verminder tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat. Deze AEG heeft een toerental van 1600 tpm en energielabel A.

IN DE DOOS

  • AEG L7FENS96AD
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,45 m

AEG L7FENS96AD

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7FENS96AD of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen