728x90: Expert Ad

Siemens WM14VMH7NL

De beste deal van vandaag

Wehkamp

1.049,-

849,-

Uitverkocht

Siemens WM14VMH7NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Siemens WM14VMH7NL is een wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram en is ideaal

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 19 januari 2022

Siemens WM14VMH7NL aanbiedingen

Die doet het
Bel de winkel voor de levertijd
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht
Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 849,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 849,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM14VMH7NL

Algemeen

EAN code 4242003903964
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM14VMH7NL
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 81.90
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Siemens WM14VMH7NL kopen?
Actuele prijs: € 849,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens WM14VMH7NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM14VMH7NL heeft de volgende EAN code 4242003903964. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Siemens WM14VMH7NL is van het merk Siemens en het merk Siemens is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Siemens wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Siemens producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Siemens WM14VMH7NL voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 1Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 2Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 3Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Siemens WM14VMH7NL van Siemens is wm14vmh7nl. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Siemens SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Siemens WM14VMH7NL is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Siemens WM14VMH7NL is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Siemens WM14VMH7NL van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Siemens WM14VMH7NL van Siemens heeft een gewicht van 81.90 kilogram. Het gewicht van 81.90 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Siemens WM14VMH7NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 5Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 6Siemens WM14VMH7NL - Afbeelding 7
Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Siemens WM14VMH7NL. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Siemens klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Siemens WM14VMH7NL kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Siemens energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Siemens WM14VMH7NL heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Siemens wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WM14VMH7NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Siemens wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Siemens WM14VMH7NL

Siemens wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Siemens WM14VMH7NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Siemens droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Siemens wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Siemens wasmachine kunt instellen. Bij de Siemens WM14VMH7NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Siemens WM14VMH7NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Siemens wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Deze Siemens wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Siemens WM14VMH7NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Siemens WM14VMH7NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Siemens wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Siemens WM14VMH7NL is een wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram en is ideaal geschikt voor een groot gezin van 5 of meer personen. De wasmachine beschikt over een Anti-vlekkensysteem - verwijdert de vier meeste vlekken zonder vlekkenverwijderaar. Boter of olie, bloed, gras en wijn. Geen extra wasmiddel nodig en je hoeft de was ook niet voor te behandelen. Door slim de temperatuur van het water, snelheid en duur aan te passen, worden de vlekken zorgvuldig verwijderd. Deze wasmachine heeft een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. De speedPack XL levert een uitstekend wasresultaat in 1 uur of een klein wasje in 15 minuten. Je hebt altijd toegang tot de wasmachine, waar en wanneer je wil dankzij de handige Home Connect-app. Deze Siemens heeft een toerental van 1400 tpm en energielabel A.

SIEMENS WM14VMH7NL

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM14VMH7NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen