728x90: Bol Ad

Bosch WAU28T95NL

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

699,-

Op voorraad

Bosch WAU28T95NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Bosch WAU28T95NL is een wasmachine met voorlader en heeft een vulgewicht van 9 kilogram. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 10 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 699,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAU28T95NL

Algemeen

EAN code 4242005233649
Merk Bosch
Release datum Oktober 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 598
Hoogte (centimeter) 848
Diepte (centimeter) 590
Gewicht (kilogram) 69.673
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 32
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) C
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 71
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 47

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 11
Waterverbruik (liters) 44

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorbelading
Koolborstelloze motor
Zelfreinigend
Bosch WAU28T95NL kopen?
Actuele prijs: € 699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAU28T95NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAU28T95NL heeft de volgende EAN code 4242005233649. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Bosch WAU28T95NL is van het merk Bosch en het merk Bosch is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Bosch wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Bosch producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Bosch WAU28T95NL voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Bosch WAU28T95NL - Afbeelding 1Bosch WAU28T95NL - Afbeelding 2Bosch WAU28T95NL - Afbeelding 3Bosch WAU28T95NL - Afbeelding 4
Bosch WAU28T95NL is sinds oktober 2020 op de markt. In oktober 2020 is Bosch WAU28T95NL van Bosch geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Bosch WAU28T95NL van Bosch heeft een gewicht van 69.673 kilogram. Het gewicht van 69.673 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WAU28T95NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De nieuwe Bosch energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Bosch WAU28T95NL heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Bosch WAU28T95NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAU28T95NL gemeten tot maximaal 71 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Bosch WAU28T95NL maximaal 47 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Bosch wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAU28T95NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

11 wasprogramma's op de Bosch WAU28T95NL

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Bosch WAU28T95NL heeft 11 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WAU28T95NL wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Bosch WAU28T95NL gebruikt gemiddeld 44 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Bosch wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Bosch wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Bosch WAU28T95NL 44 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Bosch WAU28T95NL

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAU28T95NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Bosch wasmachine komt. De WAU28T95NL heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Deze Bosch wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Bosch WAU28T95NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Bosch WAU28T95NL is een voorbelading wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Bosch WAU28T95NL is een wasmachine met voorlader en heeft een vulgewicht van 9 kilogram. De machine beschikt over EcoSilence Drive, extreem stil, duurzaam en zuinig dankzij de koolborstelloze motor. Met Speedperfect heb je een perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%. De ActiveWater detecteert halve beladingen en bespaart zo water. De bijvulfunctie zorgt ervoor dat je zonder problemen wasgoed kan toevoegen terwij het wasprogramma al draait. Het geluidsniveau tijdens het wassen is 47 dB en tijdens het centrifugeren 71 dB. Deze wasmachine van Bosch heeft energieklasse C.

BOSCH WAU28T95NL

  • Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 71 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 47 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorbelading

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAU28T95NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch WAU28T95NL. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen