728x90: Wehkamp Ad

Bosch WTN83272NL


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Prijsontwikkeling historie

Specificaties Bosch WTN83272NL

Algemeen

EAN code 4242005196104
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTN83272NL
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.2
Diepte (centimeter) 65.2
Gewicht (kilogram) 38.53
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse B

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 9

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WTN83272NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTN83272NL heeft de volgende EAN code 4242005196104. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Bosch WTN83272NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Bosch wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WTN83272NL - Afbeelding 1Bosch WTN83272NL - Afbeelding 2Bosch WTN83272NL - Afbeelding 3Bosch WTN83272NL - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WTN83272NL van Bosch is wtn83272nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WTN83272NL is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Bosch WTN83272NL van Bosch geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Bosch WTN83272NL Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WTN83272NL dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Bosch WTN83272NL van Bosch heeft een gewicht van 38.53. Het gewicht van 38.53 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WTN83272NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch WTN83272NL is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Bosch WTN83272NL

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Bosch wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTN83272NL heeft een energieklasse van b. Met een zuinige Bosch wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Bosch wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTN83272NL is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Bosch WTN83272NL

Bij het bepalen hoeveel geluid een Bosch wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Bosch WTN83272NL heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Bosch droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

9 droogprogramma's op de Bosch WTN83272NL

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Bosch WTN83272NL heeft 9 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WTN83272NL droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Bosch WTN83272NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Bosch WTN83272NL heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Bosch wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de WTN83272NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Bosch WTN83272NL heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Bosch WTN83272NL is een condensdroger en heeft een maximale belading van 8 kilogram. Een condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar een stuk minder zuinig dan een warmtepompdroger. De vochtigheidssensor meet wanneer het wasgoed droog genoeg is. De condensdroger is uitgerust met een SensitiveDrying System. Dankzij dit systeem wordt mild warme lucht aan alle kanten in de trommel geblazen, terwijl de was zachtjes rondgedraaid wordt met Soft-meenemers. Dit zorgt voor kreukvrij, gedroogd wasgoed. Via het led-display kan je verschillende functies bedienen zoals bijvoorbeeld uitgestelde starttijd. Ook zie je hoeveel minuten het nog duurt tot het einde van het droogprogramma. De extra functies en de status van het programma is ook te zien via het led-display. Deze wasdroger heeft een geluidsniveau van 65dB en energieklasse B.

BOSCH WTN83272NL

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: B
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTN83272NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen