728x90: Bol Ad

Bosch WTN83272NL

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Bosch WTN83272NL ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasdrogers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Bosch: Relevante promoties

Populair product

Alle Bosch wasmachine & droger sets

Specificaties Bosch WTN83272NL

Algemeen

EAN code 4242005196104
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTN83272NL
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.8
Hoogte (centimeter)84.2
Diepte (centimeter)65.2
Gewicht (kilogram)38.53
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse B

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )65
Aantal programma's 9

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - Bosch WTN83272NL is een condensdroger en heeft een maximale belading van 8 kilogram. Een condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar een stuk minder zuinig dan een warmtepompdroger. De vochtigheidssensor meet wanneer het wasgoed droog genoeg is. De condensdroger is uitgerust met een SensitiveDrying System. Dankzij dit systeem wordt mild warme lucht aan alle kanten in de trommel geblazen, terwijl de was zachtjes rondgedraaid wordt met Soft-meenemers. Dit zorgt voor kreukvrij, gedroogd wasgoed. Via het led-display kan je verschillende functies bedienen zoals bijvoorbeeld uitgestelde starttijd. Ook zie je hoeveel minuten het nog duurt tot het einde van het droogprogramma. De extra functies en de status van het programma is ook te zien via het led-display. Deze wasdroger heeft een geluidsniveau van 65dB en energieklasse B.

BOSCH WTN83272NL

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: B
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTN83272NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Bosch WTN83272NL - Afbeelding 1Bosch WTN83272NL - Afbeelding 2Bosch WTN83272NL - Afbeelding 3Bosch WTN83272NL - Afbeelding 4
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de WTN83272NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTN83272NL heeft de volgende EAN code 4242005196104.

Bosch WTN83272NL Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WTN83272NL dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het condenswater van de WTN83272NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. Deze droger heeft dit wel en dan hoef je dus nooit het condenswater te legen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen