728x90: Bol Ad

LG RH80V5AV0Q

De beste deal van vandaag

EP

799,-

719,-

3 dagen

LG RH80V5AV0Q kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De LG RH80V5AV0Q is een warmtyepompdroger en heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Het voordeel van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 27 november 2022

LG RH80V5AV0Q aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
Levering vanuit de winkel in 2 - 2 dagen.
Die doet het
3 dagen
Begrijpt 't
Voor 17:45 besteld, volgende werkdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 719,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 719,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG RH80V5AV0Q

Algemeen

EAN code 8806091104762
Merk LG
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 69
Gewicht (kilogram) 57000 g
Kleur Wit
Display

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger warmtepomp

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64

Gebruiksgemak

Geursysteem
LG RH80V5AV0Q kopen
Actuele prijs: € 719,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG RH80V5AV0Q kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG RH80V5AV0Q heeft de volgende EAN code 8806091104762. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De LG RH80V5AV0Q is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de LG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG RH80V5AV0Q - Afbeelding 1LG RH80V5AV0Q - Afbeelding 2LG RH80V5AV0Q - Afbeelding 3LG RH80V5AV0Q - Afbeelding 4
LG RH80V5AV0Q is sinds 2020 op de markt. In 2020 is LG RH80V5AV0Q van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De LG RH80V5AV0Q van LG heeft een gewicht van 57000 g. Het gewicht van 57000 g ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG RH80V5AV0Q is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van LG RH80V5AV0Q

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De LG RH80V5AV0Q heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige LG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De LG RH80V5AV0Q wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een LG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de LG RH80V5AV0Q is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau LG RH80V5AV0Q

Bij het bepalen hoeveel geluid een LG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De LG RH80V5AV0Q heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je LG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere LG machine.

Wasdroger - De LG RH80V5AV0Q is een warmtyepompdroger en heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Het voordeel van warmtepompdrogers is dat ze de opgewekte warmte opnieuw gebruiken, waarmee je tot ruim 60 procent energie bespaart ten opzichte van een condensdroger. Een dubbele filter helpt de droogprestatie door pluizen eruit te filteren. Met Eco Hybrid-technologie kun je kiezen tussen sneller of energiezuiniger drogen. Je bedient de droger eenvoudig door middel van de draaiknop en tiptoetsen of op afstand via een app op je smartphone. Deze droger heeft energielabel A++

LG RH80V5AV0Q

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: warmtepomp
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG RH80V5AV0Q of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen