728x90: Wehkamp Ad

Miele TCR790WP

De beste deal van vandaag

Media Markt

2.519,-

2.399,-

Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Miele TCR790WP kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Miele TCR790WP is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kilogram. Het voordeel van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele TCR790WP aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 00:47 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.399,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.399,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele TCR790WP

Algemeen

EAN code 4002516478959
Merk Miele
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 91
Diepte (centimeter) 63.6
Gewicht (kilogram) 60
Kleur Wit

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 62
Aantal programma's 20

Gebruiksgemak

Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Miele TCR790WP kopen
Actuele prijs: € 2.399,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele TCR790WP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele TCR790WP heeft de volgende EAN code 4002516478959. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele TCR790WP is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Miele wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele TCR790WP is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Miele TCR790WP van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Miele TCR790WP van Miele heeft een gewicht van 60. Het gewicht van 60 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Miele wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Miele TCR790WP is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Miele TCR790WP

Bij het bepalen hoeveel geluid een Miele wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Miele TCR790WP heeft een maximaal geluidsniveau van 62 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Miele droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

20 droogprogramma's op de Miele TCR790WP

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Miele TCR790WP heeft 20 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele TCR790WP droger.

Met de antikreukfase, die de Miele TCR790WP heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Miele wasdroger, stopt de antikreukfase.

De Miele TCR790WP wasdroger is toegerust met een geursysteem dat het wasgoed een lekker geurtje geeft na het drogen.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele TCR790WP heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Wasdroger - De Miele TCR790WP is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kilogram. Het voordeel van warmtepompdrogers is dat ze de opgewekte warmte opnieuw gebruiken, waarmee je tot ruim 60 procent energie bespaart ten opzichte van een condensdroger. Door de SoftCare-trommel vindt er minder kreukvorming plaats en voorkomt het slijtage van je wasgoed. De honinggraatstructuur van de trommel zorgt er voor dat het wasgoed zachtjes wordt opgevangen en daardoor behoedzaam wordt gedroogd. De EcoDry-technologie garandeert daarnaast nog eens een laag energieverbruik terwijl je was optimaal wordt gedroogd. Perfect Dry herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur daarop af. Met het droogprogramma DryCare 40 kun je bijna alles drogen wat geschikt is voor 40 graden. Met Silencedrum heb je geen last meer van klappende geluiden van bijvoorbeeld knopen, dit geluid wordt gereduceerd. Met FragranceDos geurflacons ruikt je was lekker fris na het drogen. Eén flacon gaat ongeveer 50 droogbeurten mee. Deze droger is eenvoudig te besturen met je smartphone dankzij de Miele home app.

MIELE TCR790WP

  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 62 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele TCR790WP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 00:47 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:57 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen