728x90: Bol Ad

Miele WEF 375 WPS

Laagste prijs gevonden op donderdag 18 april 23:07 uur voor € 1.469,- bij Expert.

€ 1.469,-

Logo Expert

Expert aanbieding: op do. 18 apr. 23:07 uur

€ 1.469,-

bekijk

Logo EP

EP aanbieding: op do. 18 apr. 23:08 uur

€ 1.469,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.469,-

Overweeg je de Miele WEF 375 WPS te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.469,- bij Expert, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.469,-

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele WEF 375 WPS

Algemeen

EAN code 4002516374527
Merk Miele
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)596
Hoogte (centimeter)850
Diepte (centimeter)636
Gewicht (kilogram)93
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)2
Vermogen (watt)2400
Display
Draairichting deur Rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )73

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )8
Aantal programma's 12
Kledingbeschermende trommel

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent))44 procent

Gebruiksgemak

Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorbelading
Miele WEF 375 WPS kopen
Actuele prijs: € 1.469,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEF 375 WPS wasmachine wast energiezuinig schoon, dit wordt mogelijk gemaakt door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart energie voor het opwarmen. De softcare trommel zorgt voor minder kreukvorming en slijtage. Tijdens het wassen glijdt de kleding over een dun waterlaagje tussen het textiel en de trommelwand, hierdoor wordt het beter beschermd. Met de Quickpowerwash heb je in 49 minuten weer een heerlijke schone was. Als je wasgoed bent vergeten zet je het wasprogramma op pauze met de AddLoad functie en de deur wordt ontgrendeld zodat je nog wasgoed kunt toevoegen. CapDosing biedt de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-capsules. Je kunt kiezen uit speciale wasmiddelen en wasverzachters. De capsule plaats je eenvoudig in het speciale vakje in de wasmiddellade en de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid op het juiste moment. Met het programma voorstrijken kun je de strijktijd tot 50% verminderen. Aan het einde van het wasprogramma volgt er een soort van eerste strijkbeurt. Hier wordt het wasgoed in de warme, vochtige trommel bewogen en zo gestreken. Met Miele@Home heb je ook onderweg altijd zicht op je machine. Je kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar je kunt ook gemakkelijk programma's instellen en starten, waar je ook bent. Deze wasmachine beschikt over een WaterProof-systeem: dubbele beveiliging tegen lekkage. Deze Miele heeft een toerental van 1600 tpm en energielabel A.

MIELE WEF 375 WPS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: A
  • Geluid centrifugeren: 73 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WEF 375 WPS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Miele WEF 375 WPS - Afbeelding 1Miele WEF 375 WPS - Afbeelding 2Miele WEF 375 WPS - Afbeelding 3Miele WEF 375 WPS - Afbeelding 4
Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de WEF 375 WPS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WEF 375 WPS heeft de volgende EAN code 4002516374527.

Miele WEF 375 WPS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WEF 375 WPS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WEF 375 WPS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire video voor artikel: Miele WEF 375 WPS

Logo Expert

Expert aanbieding: op do. 18 apr. 23:07 uur

€ 1.469,-

bekijk

Logo EP

EP aanbieding: op do. 18 apr. 23:08 uur

€ 1.469,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen