728x90: Wehkamp Ad

Miele WEA 035 WCS

De beste deal van vandaag

Expert

989,-

Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis

Miele WEA 035 WCS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEA 035 WCS voorlader wasmachine heeft een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WEA 035 WCS aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:16
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 989,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 989,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WEA 035 WCS

Algemeen

EAN code 4002516398783
Merk Miele
Release datum 2018
Best Getest Consumentenbond Beste uit de test

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 596 mm
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 636 mm
Gewicht (kilogram) 80.0
Kleur Lotuswit
Draairichting deur rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) B
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 50

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 1-7
Wasresultaat B
Aantal programma's 12
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen
Waterverbruik (liters) 45

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine voorlader
Zelfreinigend
Miele WEA 035 WCS kopen
Actuele prijs: € 989,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WEA 035 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WEA 035 WCS heeft de volgende EAN code 4002516398783. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele WEA 035 WCS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WEA 035 WCS - Afbeelding 1Miele WEA 035 WCS - Afbeelding 2Miele WEA 035 WCS - Afbeelding 3Miele WEA 035 WCS - Afbeelding 4
Miele WEA 035 WCS is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Miele WEA 035 WCS van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Miele WEA 035 WCS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WEA 035 WCS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WEA 035 WCS van Miele heeft een gewicht van 80.0. Het gewicht van 80.0 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WEA 035 WCS heeft een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Tijdens het wassen produceert de Miele WEA 035 WCS maximaal 50 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 1-7 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WEA 035 WCS is 1-7 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 1-7 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele WEA 035 WCS heeft een wasresultaat: b. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je Miele wasmachine en kleding komen.

12 wasprogramma's op de Miele WEA 035 WCS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WEA 035 WCS heeft 12 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WEA 035 WCS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele WEA 035 WCS heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Koud wassen met de Miele WEA 035 WCS

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Miele WEA 035 WCS is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Miele wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Miele wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Miele WEA 035 WCS gebruikt gemiddeld 45 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Miele wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Miele wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Miele WEA 035 WCS 45 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WEA 035 WCS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WEA 035 WCS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WEA 035 WCS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEA 035 WCS voorlader wasmachine heeft een laadvermogen van 7 kilogram. De softcare trommel zorgt voor minder kreukvorming en slijtage. Tijdens het wassen glijdt de kleding over een dun waterlaagje tussen het textiel en de trommelwand, hierdoor wordt het beter beschermd. CapDosing biedt de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-caps. Je kunt kiezen uit speciale wasmiddelen en wasverzachters. De capsule plaats je eenvoudig in het speciale vakje in de wasmiddellade en de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid op het juiste moment. Met het wasprogramma Express 20 is wasgoed wat maar een beetje vuil is zo weer heerlijk opgefrist. De ProfiEco motor is stil en zuinig. Deze Miele heeft een toerental van 1400 tpm en en energielabel B

MIELE WEA 035 WCS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de test
  • Energieklasse: B Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau wassen: 50 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 1-7 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Type wasmachine: voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WEA 035 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:16
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen