728x90: Stella Ad

Dyson Purifier Cool Formaldehyde

De beste deal van vandaag

Media Markt

699,-

Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Dyson Purifier Cool Formaldehyde kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Dyson Purifier Cool Formaldehyde is een luchtreiniger en ventilator in

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 21 mei 2022

Dyson Purifier Cool Formaldehyde aanbiedingen

Toonaangevend in witgoed
Online nog enkele items beschikbaar
Voor schone lucht en ondergronden
Op voorraad
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 699,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemeen

EAN code 5025155054291
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) 369876-01
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 20,4
Hoogte (centimeter) 105
Diepte (centimeter) 12
Gewicht (kilogram) 4,85
Materiaal Kunststof
Kleur Goud
Afwerking Glanzend
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters
Minimaal geluidsniveau (decibel) 50
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 61,5
Afstandsbediening
Verrijdbaar
Kantelbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Bevochtiger
Ionisatie functie
Verwarmingsfunctie
Pollenprogramma
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 10
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
Verstelbare uitblaasrichting
Dyson Purifier Cool Formaldehyde kopen?
Actuele prijs: € 699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson Purifier Cool Formaldehyde kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft de volgende EAN code 5025155054291. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen ventilator en wordt maar éen keer uitgegeven.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde is van het merk Dyson en het merk Dyson is een populair merk binnen de productgroep ventilator. Dyson ventilator kun je vinden in winkels en webshops. Dyson producten behoren tot de topmerken ventilator in Nederland. Koop Dyson Purifier Cool Formaldehyde voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde - Afbeelding 1Dyson Purifier Cool Formaldehyde - Afbeelding 2Dyson Purifier Cool Formaldehyde - Afbeelding 3Dyson Purifier Cool Formaldehyde - Afbeelding 4
Een ventilator fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke ventilator producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson Purifier Cool Formaldehyde van Dyson is 369876-01. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Dyson SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Dyson Purifier Cool Formaldehyde is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Dyson Purifier Cool Formaldehyde van Dyson geïntroduceerd op de markt. Een ouder ventilator wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige ventilator producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals ventilator.

De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Purifier Cool Formaldehyde het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van ventilator te weten. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde van Dyson heeft een gewicht van 4,85 kilogram. Het gewicht van 4,85 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van ventilator.

Bij ventilator is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson Purifier Cool Formaldehyde produceert een geluid van 61,5 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

Een Dyson luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de Dyson Purifier Cool Formaldehyde 1 keer per jaar te vervangen.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de Dyson luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. Dyson luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de Dyson luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de Dyson luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De Purifier Cool Formaldehyde beschikt over 10 standen.

Bedien de Dyson luchtreiniger met je mobiele telefoon. Met een smartphone app stel je de luchtreiniger eenvoudig in naar jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden binnen het gebruik van de app per Dyson luchtreiniger kunnen verschillen.

De Dyson Purifier Cool Formaldehyde is een luchtreiniger en ventilator in één. Heeft een nieuw synergetisch detectiesysteem dat uit vier sensoren bestaat: deeltjes, vochtigheid en temperatuur, gassen, en de nieuwe formaldehyde sensor. Ze detecteren automatisch formaldehyde, deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven. Er ontsnapt geen lucht uit de luchtreiniger, dankzij het volledig afgedichte HEPA 13 filter. Wat erin gaat blijft erin. Deze Dyson-luchtreiniger beschikt over Air Multiplier-technologie, dit houdt in dat de luchtreiniger van een afstand vervuilende stoffen uit de lucht zuigt en schone lucht door de kamer verspreidt. Via de Dyson Link app op je smartphone kun je de Cool Tower Formaldehyde eenvoudig op afstand bedienen.

IN DE DOOS

  • Dyson Purifier Cool Formaldehyde
  • Afstandsbediening

DYSON PURIFIER COOL FORMALDEHYDE

  • Reinigingstechniek: Filters
  • Maximaal geluidsniveau: 61,5 decibel
  • Hepa-filter: Nee
  • Pollenprogramma: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Purifier Cool Formaldehyde of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je ventilator of staat jouw ventilator keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen