Bosch WAXH2E91NL

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.249,-

Uiterlijk 27 oktober in huis

Bosch WAXH2E91NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Bosch WAXH2E91NL is een wasmachine met een energieklasse van C en is op afstand te

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 23 oktober 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.249,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.249,-

Specificaties Bosch WAXH2E91NL

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2E91NL
Release datum 2020
EAN code 4242005240166
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 84
Kleur WIT
Kabellengte (meter) 160

Algemeen

Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) Max. 1600

Gebruiksgemak

Smartphone app
Bosch WAXH2E91NL kopen?
Actuele prijs: € 1.249,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAXH2E91NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen. Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2E91NL heeft de volgende EAN code 4242005240166. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WAXH2E91NL het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De Bosch WAXH2E91NL heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2E91NL is 10 kilogram.

Wasmachine - De Bosch WAXH2E91NL is een wasmachine met een energieklasse van C en is op afstand te bedienen met de Home Connect App. Heeft een vulgewicht van 10 kilogram en is hierdoor geschikt voor een huishouden van vijf of meer personenen. Deze wasmachine beschikt over 4D Wash hiermee wordt je kleding tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel. Het i-DOS systeem bepaalt automatisch de benodigde hoeveel wasmiddel en water voor iedere belading. met het anti vlekken plus programma worden de 16 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2E91NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch WAXH2E91NL . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen