728x90: Wehkamp Ad

Bosch WAJ28001NL

De beste deal van vandaag

Expert

479,-

1-2 werkdagen

Bosch WAJ28001NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Bosch WAJ28001NL is een wasmachine met energieklasse D. De wasmachine heeft een vulgewicht

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 2 december 2022

Bosch WAJ28001NL aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 479,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 479,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAJ28001NL

Algemeen

EAN code 4242005229239
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAJ28001NL
Release datum Augustus 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 54.6
Gewicht (kilogram) 68.476
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) D
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 75
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 52

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 7
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) Max. 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Materiaal kuip Kunststof
Bosch WAJ28001NL kopen
Actuele prijs: € 479,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAJ28001NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAJ28001NL heeft de volgende EAN code 4242005229239. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Bosch WAJ28001NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Bosch wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WAJ28001NL - Afbeelding 1Bosch WAJ28001NL - Afbeelding 2Bosch WAJ28001NL - Afbeelding 3Bosch WAJ28001NL - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WAJ28001NL van Bosch is waj28001nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WAJ28001NL is sinds augustus 2020 op de markt. In augustus 2020 is Bosch WAJ28001NL van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De Bosch WAJ28001NL heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WAJ28001NL het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Bosch WAJ28001NL van Bosch heeft een gewicht van 68.476. Het gewicht van 68.476 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WAJ28001NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De nieuwe Bosch energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Bosch WAJ28001NL heeft een energieklasse van d. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Bosch WAJ28001NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAJ28001NL gemeten tot maximaal 75 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Bosch WAJ28001NL maximaal 52 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Bosch wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

Trommelcapaciteit van 7 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAJ28001NL is 7 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 7 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren max. 1400 toeren Bosch WAJ28001NL

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAJ28001NL wasmachine heeft max. 1400 toeren per minuut. max. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Bosch wasmachine kunt instellen. Bij de Bosch WAJ28001NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Bosch WAJ28001NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Bosch wasautomaat niet helemaal vol is. De WAJ28001NL wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De automatische wasmiddeldosering op de Bosch WAJ28001NL is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Bosch wasmachine en de Bosch WAJ28001NL wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Bosch wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Bosch WAJ28001NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Bosch WAJ28001NL is een wasmachine met energieklasse D. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kilogram, ideaal geschikt voor een klein huishouden. De automatische beladingsherkenning van het toestel stelt in drie stappen automatisch de belading vast en past het stroom- en waterverbruik hier op aan. Met de SpeedPerfect-modus is je was tot wel 65% sneller schoon. Dankzij de EcoSilence Drive is deze wasmachine extreem stil zodat je ook 's nachts kunt wassen zonder dat je daar wakker van wordt. De bijvulfunctie zorgt ervoor dat je zonder problemen wasgoed kan toevoegen terwij het wasprogramma al draait. De verbeterde isolatie reguleert het geluidsniveau, waardoor deze Bosch zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.


BOSCH WAJ28001NL

  • Energieklasse: D Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 52 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 7 kilogram
  • Toerental: Max. 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAJ28001NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen