728x90: Bol Ad

Bosch WNA14420NL


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Prijsontwikkeling historie

Specificaties Bosch WNA14420NL

Algemeen

EAN code 4242005223497
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WNA14420NL
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,8
Diepte (centimeter) 63,6
Gewicht (kilogram) 81,02
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2,1
Vermogen (watt) 2050
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse ( Oud: Vervalt per maart 2021 ) E
Vulgewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 69
Stoomfunctie
Koud wassen
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Waterbeveiliging
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WNA14420NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WNA14420NL heeft de volgende EAN code 4242005223497. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Bosch WNA14420NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep was-droogcombinatie. Het loont om de Bosch was-droogcombinatie bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WNA14420NL - Afbeelding 1Bosch WNA14420NL - Afbeelding 2Bosch WNA14420NL - Afbeelding 3Bosch WNA14420NL - Afbeelding 4
Een was-droogcombinatie fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke was-droogcombinatie-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WNA14420NL van Bosch is wna14420nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WNA14420NL is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Bosch WNA14420NL van Bosch geÔntroduceerd op de markt. Een ouder was-droogcombinatie wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige was-droogcombinatie producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals was-droogcombinatie.

De Bosch WNA14420NL heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WNA14420NL het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van was-droogcombinatie te weten. De Bosch WNA14420NL van Bosch heeft een gewicht van 81,02. Het gewicht van 81,02 ligt dicht bij het gemiddelde was-droogcombinatie gewicht.

Bosch WNA14420NL - Afbeelding 5Bosch WNA14420NL - Afbeelding 6Bosch WNA14420NL - Afbeelding 7
Om was-droogcombinatie te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Bosch WNA14420NL is 2,1 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,1 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Bosch WNA14420NL is 2050 watt. Het vermogen van was-droogcombinatie wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals was-droogcombinatie, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. was-droogcombinatie die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij was-droogcombinatie is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WNA14420NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de was-droogcombinatie inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch WNA14420NL is een vrijstaand model. Vrijstaande was-droogcombinatie zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de was-droogcombinatie in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Bosch WNA14420NL - Afbeelding 8Bosch WNA14420NL - Afbeelding 9Bosch WNA14420NL - Afbeelding 10
Deze oude energieklasse van e is inmiddels vervallen, maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de Bosch WNA14420NL is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de Bosch WNA14420NL heeft een energieklasse van e. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch was-droog machine wordt aangeven met vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WNA14420NL is 9 kilogram. Deze Bosch was-droogcombinatie beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch was/droog combo's met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan combi apparaten met een kleinere inhoud.

Maximale geluidsniveau WNA14420NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WNA14420NL gemeten tot maximaal 69 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Als een Bosch was-droogcombinatie uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. De Bosch WNA14420NL is uitgerust met een stoomfunctie. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Bosch WNA14420NL en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Bosch WNA14420NL is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Bosch was-droogcombinaties hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Bosch was-droog machine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Er zijn twee soorten machines: voorladers en bovenladers. De WNA14420NL is een voorlader was-droogcombinatie. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch was-droogcombinatie geladen. De meeste was-droogcombinaties in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader machines.

Deze Bosch was-droogcombinatie is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt ook wel aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Bosch WNA14420NL wasdroogcombinatie te plaatsen.

Was-droogconbinatie - Met de Bosch WNA14420NL kun je 9 kilogram wassen en 6 kilogram wasgoed drogen. De machine beschikt over AutoDry dit houdt in dat de was-droogcombinatie nooit langer droogt dan noodzakelijk voor een optimale bescherming van de kleding. Je kunt een een lading wasgoed grondig wassen en drogen in slechts één uur. Dit programma is geschikt voor licht bevuilde kleding en kledingstukken die op een hoge temperatuur gewassen kunnen worden. De Iron Assist schakel je in voor het drogen om het strijkwerk te verminderen of te vermijden.
Het AllergyPlus programma wast je beddengoed extra schoon op een hoge temperatuur, hierdoor heb je geen last hebt van allergenen. Om je wasprogramma te versnellen, gebruik je de SpeedPerfect functie.

IN DE DOOS
Bosch WNA14420NL
Aanvoerslang 1,5 m
Afvoerslang 1,5 m

BOSCH WNA14420NL

 • Energieklasse: E Oud: Vervalt per maart 2021
 • Vulgewicht: 9 kg
 • Geluidsniveau centrifugeren: 69 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WNA14420NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen