728x90: Bol Ad

Bosch WAXH2K75NL

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Bosch WAXH2K75NL ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Bosch: Relevante promoties

Populair product

Alle Bosch wasmachine & droger sets

Specificaties Bosch WAXH2K75NL

Algemeen

EAN code 4242005194483
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2K75NL
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.8
Hoogte (centimeter)84.8
Diepte (centimeter)59
Gewicht (kilogram)83.21
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021)C

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )9
Aantal programma's 14
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Bosch WAXH2K75NL is een wasmachine met een energieklasse van C en is op afstand te bedienen met de Home Connect App. De machine beschikt over 4D Wash hiermee wordt je kleding tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel. Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. De functie Intensive Plus zorgt voor een extra grondige reiniging van je wasgoed. Deze Bosch wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat en dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd. De ComfortControl functie met verbruiksindicatie geeft een duidelijke weergave van het elektriciteits- en waterverbruik. De wasmachine geeft middels het display informatie over energie- en waterverbruik en adviseert wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. De VarioTrommel is voorzien van binnenverlichting. Vergelijkbaar model Bosch WAXH2K00NL, WAXH2K90NL, WAXH2K70NL

IN DE DOOS

  • Bosch WAXH2K75NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang

BOSCH WAXH2K75NL

  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja

Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 1Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 2Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 3Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2K75NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de WAXH2K75NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2K75NL heeft de volgende EAN code 4242005194483.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAXH2K75NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren Bosch WAXH2K75NL

Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 5Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 6Bosch WAXH2K75NL - Afbeelding 7
Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAXH2K75NL wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen