Bosch WAXH2K75NL

De beste deal van vandaag

BCC

1.089,-

879,-

Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Bosch WAXH2K75NL actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Bosch WAXH2K75NL is een wasmachine met een energieklasse van C en is op afstand te bedienen met de Home Connect

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 14 september 2021

Bosch WAXH2K75NL aanbiedingen

Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 879,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 879,-

Specificaties Bosch WAXH2K75NL

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2K75NL
Release datum 2020
EAN code 4242005194483

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 83.21
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Aantal programma's 14
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Bosch WAXH2K75NL kopen?
Actuele prijs: € 879,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2K75NL heeft de volgende EAN code 4242005194483. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAXH2K75NL heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2K75NL is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch WAXH2K75NL heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Bosch WAXH2K75NL is een wasmachine met een energieklasse van C en is op afstand te bedienen met de Home Connect App. De machine beschikt over 4D Wash hiermee wordt je kleding tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel. Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. De functie Intensive Plus zorgt voor een extra grondige reiniging van je wasgoed. Deze Bosch wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat en dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd. De ComfortControl functie met verbruiksindicatie geeft een duidelijke weergave van het elektriciteits- en waterverbruik. De wasmachine geeft middels het display informatie over energie- en waterverbruik en adviseert wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. De VarioTrommel is voorzien van binnenverlichting. Vergelijkbaar model Bosch WAXH2K00NL, WAXH2K90NL, WAXH2K70NL

IN DE DOOS

  • Bosch WAXH2K75NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2K75NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch WAXH2K75NL. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen