Zanussi ZWFVENEZIA

De beste deal van vandaag

EP

549,-

3 dagen

Zanussi ZWFVENEZIA actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - De Zanussi ZWFVENEZI is een wasmachine met een energieklasse van C. Heeft een vulgewicht van 9 kg en hiermee dus ideaal

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 14 juni 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Specificaties Zanussi ZWFVENEZIA

Algemeen

Merk Zanussi
Release datum 2020
EAN code 7332543780549
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60.0
Hoogte (centimeter) 85.0
Diepte (centimeter) 66.0
Gewicht (kilogram) 72.5
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) Max. 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Zanussi ZWFVENEZIA kopen?
Actuele prijs: € 549,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi ZWFVENEZIA heeft de volgende EAN code 7332543780549. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Zanussi ZWFVENEZIA dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Zanussi ZWFVENEZIA is 9 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Zanussi ZWFVENEZIA gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - De Zanussi ZWFVENEZI is een wasmachine met een energieklasse van C. Heeft een vulgewicht van 9 kg en hiermee dus ideaal geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Deze wasmachine heeft een centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is 76 dB. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi ZWFVENEZIA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Zanussi ZWFVENEZIA. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen