728x90: Bol Ad

Zanussi ZWFVENEZIA


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Zanussi ZWFVENEZIA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zanussi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi ZWFVENEZIA heeft de volgende EAN code 7332543780549. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Zanussi ZWFVENEZIA is van het merk Zanussi en het merk Zanussi is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Zanussi wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Zanussi producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Zanussi ZWFVENEZIA voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Zanussi ZWFVENEZIA is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Zanussi ZWFVENEZIA van Zanussi geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Zanussi ZWFVENEZIA Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Zanussi ZWFVENEZIA dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Zanussi ZWFVENEZIA van Zanussi heeft een gewicht van 72.5 kilogram. Het gewicht van 72.5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Maximale geluidsniveau Zanussi ZWFVENEZIA

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Zanussi ZWFVENEZIA gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Zanussi wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de ZWFVENEZIA is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Zanussi wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren max. 1400 toeren Zanussi ZWFVENEZIA

Zanussi wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Zanussi ZWFVENEZIA wasmachine heeft max. 1400 toeren per minuut. max. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Zanussi droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Zanussi wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - De Zanussi ZWFVENEZI is een wasmachine met een energieklasse van C. Heeft een vulgewicht van 9 kg en hiermee dus ideaal geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Deze wasmachine heeft een centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is 76 dB. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

ZANUSSI ZWFVENEZIA

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: Max. 1400 TPM (Toeren Per Minuut)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi ZWFVENEZIA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Specificaties Zanussi ZWFVENEZIA

Algemeen

EAN code 7332543780549
Merk Zanussi
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60.0
Hoogte (centimeter) 85.0
Diepte (centimeter) 66.0
Gewicht (kilogram) 72.5
Kleur Wit

Algemeen

Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) Max. 1400
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen