728x90: Wehkamp Ad

Bosch WAV28MH0NL

De beste deal van vandaag

Coolblue

949,-

899,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bosch WAV28MH0NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Bosch WAV28MH0NL is een stille wasmachine die je met de Home Connect app op je smartphone

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 6 december 2022

Bosch WAV28MH0NL aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 899,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAV28MH0NL

Algemeen

EAN code 4242005293575
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAV28MH0NL
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,8
Diepte (centimeter) 63,2
Gewicht (kilogram) 72,3
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,6
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 32
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Bosch WAV28MH0NL kopen
Actuele prijs: € 899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAV28MH0NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAV28MH0NL heeft de volgende EAN code 4242005293575. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Bosch WAV28MH0NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Bosch wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 1Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 2Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 3Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WAV28MH0NL van Bosch is wav28mh0nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WAV28MH0NL is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Bosch WAV28MH0NL van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De Bosch WAV28MH0NL heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WAV28MH0NL het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Bosch WAV28MH0NL van Bosch heeft een gewicht van 72,3. Het gewicht van 72,3 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 5Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 6Bosch WAV28MH0NL - Afbeelding 7
Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Bosch WAV28MH0NL is 1,6 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,6 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WAV28MH0NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch WAV28MH0NL is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Bosch WAV28MH0NL. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Bosch klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Bosch WAV28MH0NL kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Bosch energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Bosch WAV28MH0NL heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Bosch WAV28MH0NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAV28MH0NL gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAV28MH0NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

14 wasprogramma's op de Bosch WAV28MH0NL

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Bosch WAV28MH0NL heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WAV28MH0NL wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Bosch voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Bosch WAV28MH0NL heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Koud wassen met de Bosch WAV28MH0NL

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Bosch WAV28MH0NL is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Bosch wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Bosch wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Bosch WAV28MH0NL

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAV28MH0NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Bosch wasmachine kunt instellen. Bij de Bosch WAV28MH0NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Bosch wasmachine komt. De WAV28MH0NL heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Bosch wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Bosch wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Bosch WAV28MH0NL heeft een restvochtpercentage van 53 procent.

De Bosch WAV28MH0NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Bosch wasautomaat niet helemaal vol is. De WAV28MH0NL wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Bosch wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Bosch WAV28MH0NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Bosch WAV28MH0NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Bosch WAV28MH0NL is een stille wasmachine die je met de Home Connect app op je smartphone kunt bedienen. Deze Bosch wasmachine beschikt over maar liefst 1-9 kg vulgewicht. Met de SpeedPerfect-functie verminder je de wastijd met 65%. De VarioDrum zorgt ervoor dat kleding beter beschermd wordt en vlekken beter worden verwijderd. Met een geluidsniveau van maximaal 70 decibel heb je weinig last van lawaai tijdens het centrifugeren.

4D-Wash
Het 4D-Wash programma is een programma die efficiënt en zuinig werkt. Door de kracht ontstaat er een tunnel in de trommel, waar het water en wasmiddel krachtig in de vezels van de kleding wordt gespoten. Als de was zwaar bevuild is selecteer dan gewoon de optie 4D Wash-systeem met Intensive Plus. Dit is een extra intensief wasprogramma.

Anti Vlekken Plus
Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Speciale sensoren scannen hoe vuil het wasgoed is en passen de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd van het gekozen programma daar op aan. Het Anti Vlekken systeem zorgt dat het wasprogramma zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Volledig automatisch.

Trommelreinigingsprogramma
Als er meer dan 20 keer onder de 40°C is gewassen, geeft de wasmachine een advies om een trommelreininging uit te voeren.

SpeedPerfect
Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's.

AllergiePlus
Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.

Bedienen via de app op je telefoon.
Deze Bosch wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Wanneer en waar je maar wilt.

ActiveWater Plus
Het slimme waterPefect Plus-systeem zorgt ervoor dat er minimaal water wordt verbruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is.

Voordelen

 • AllergiePlus
 • Home Connect
 • Trommelreiniging

Nadelen

 • Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren.
 • Beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

BOSCH WAV28MH0NL

 • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
 • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
 • Vulgewicht: 9 kilogram
 • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
 • Automatische wasmiddeldosering: Nee
 • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAV28MH0NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Bosch WAV28MH0NL

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen