728x90: Bol Ad

Trotec PAE 50

Laagste prijs gevonden vandaag 10:46 uur voor € 209,95 bij Bol.com.

€ 209,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:46 uur

€ 209,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 209,95

Overweeg je de Trotec PAE 50 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 209,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 209,95

Specificaties Trotec PAE 50

Algemeen

EAN code 4052138017296
Merk Trotec
Fabrikantcode (sku) PAE 50
Release datum 2018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)39
Hoogte (centimeter)88
Diepte (centimeter)35
Gewicht (kilogram)13
Lengte stroomkabel (meter)2
Vermogen (watt)145
Inhoud (liter)20
Timer

Gebruiksgemak

Type ventilator Aircooler
Variabele snelheid
Aantal standen 4
Afstandsbediening
Trotec PAE 50 kopen
Actuele prijs: € 209,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wanneer het buiten echt te heet, kan dat in het dagelijkse leven snel een belasting vormen. De met de IF Design Award bekroonde Aircooler PAE 50 geeft directe hulp bij hitteproblemen. De behuizing is mat-zwart en dat geeft deze verdampingsluchtkoeler een krachtige uitstraling. De mooi gevormde 4-in-1 luchtkoeler legt niet alleen met zijn bekroonde design de lat hoger – ook bij functies en prestaties laat deze aircooler zich van zijn sterkste kant zien.

Nagenoeg onbegrensde mogelijkheden voor gebruik.
De aircoolers van de PAE-serie van Trotec scoren meteen meermaals. De PAE 50 heeft bijvoorbeeld een programmeerbare timer voor een automatische in- en uitschakling. Hiermee worden de toch al lage gebruikskosten nog eens extra verlaagd waardoor onnodig gebruik voorkomen wordt.De airkoeler is flexibel binnen en buiten te gebruiken: op kantoor, ter afkoeling in de fitnessruimte of als verspreider van frisse lucht op balkon of terras. Voor een aangenaam klimaat in de slaapkamer heeft de Aircooler een fluisterstille nachtmodus. Door de grote watertank is de PAE 50 tevens het hele jaar door geschikt voor gebruik als effectieve luchtbevochtiger.

Door zijn compacte afmetingen, de in de behuizing geïntegreerde rolwieltjes en de ergonomisch gevormde grepen maken het eenvoudig om hem te verplaatsen. Door de apart monteerbare standvoeten is de PAE 50 ook op licht hellende vlakken beschermd tegen onbedoeld wegrollen.

Verkoeling die werkt: natuurlijke verdampingskoeling
De PAE 50 aircooler brengt de binnenemperatuur naar beneden met natuurlijke verdampingskoelte (honeycomb technologie). Om te koelen heeft de PAE 50 vers leidingwater nodig waarmee de 20 liter watertank gevuld kan worden of permanent door een vaste wateraansluiting toegevoerd kan worden. Het verdampingsfilter met honingraatstructuur bevochtigt de opgezogen lucht en blaast die als koele luchtstroom weer uit. Hij beschikt over 4 ventilatiestanden en hierdoor zorgt de PAE 50 voor merkbare verfrissing – naar keuze op één punt gericht of met toe- en afnemende ventilatiesterkte zoals een natuurlijke wind of juist breed verspreid de ruimte in.

Koeltip voor topprestaties
Op extreem hete dagen kun je het koelvermogen van de PAE 50 met behulp van de vier meegeleverde koelelementen of door het toevoegen van ijsblokjes nog extra versterken!
De airkoeler PAE 50 koelt, reinigt en aromatiseert.

Betere lucht voor gezond ademhalen
De uiterst efficiënte ionisator van de PAE 50 maakt op verzoek een einde aan onaangename geurtjes en bacteriën. Tevens heeft de aircooler een geurolie-diffuser ter verbetering van de gezondheid. Maar enkele druppels etherische olie zijn voldoende om na een vermoeiende werkdag een heerlijk binnenklimaat te scheppen.

Ook in de winter zorgt de PAE 50 voor een beter klimaat binnen. Wanneer de verwarming aan gaat, neemt de luchtvochtigheid aanzienlijk af. Dat kan de luchtwegen irriteren en je gezondheid merkbaar beïnvloeden. Met de luchtbevochtigingsfunctie van de PAE 50 voorkom je een onaangenaam droge verwarmingslucht. Het hoge verdampingsvermogen van 2 liter per uur maakt een bevochtigingsduur tot 10 uur mogelijk. Een echt allround-talent!

Met een luchtvermogen van 750 m³/h is de PAE 50 aan te bevelen voor gebruik in ruimtes tot 150 m³. Het energieverbruikvan is maar 145 Watt en de daardoor zeer geringe gebruikskosten zullen zeker gewaardeerd worden.

LET OP: dit is een luchtkoeler, geen airco. Een luchtkoeler verkoelt je ruimte niet actief zoals een airconditioning, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

TROTEC PAE 50

  • Type ventilator: Aircooler
  • Aantal standen: 4
  • Afstandsbediening: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Trotec PAE 50 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Trotec PAE 50 - Afbeelding 1Trotec PAE 50 - Afbeelding 2Trotec PAE 50 - Afbeelding 3Trotec PAE 50 - Afbeelding 4
Mis je ventilator of staat jouw ventilator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Wil je graag de Trotec PAE 50 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of dit ventilator product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Trotec PAE 50 heeft de volgende EAN code 4052138017296.

De meeste Overige merken ventilatoren kunnen op verschillende standen blazen. Deze variëren vaak tussen de 1 en 3, maar bij sommige zijn het er meer. Hoe hoger de stand, des te harder de ventilator gaat blazen en hoe meer lucht dus verplaatst wordt. De Trotec PAE 50 beschikt over 4 standen.

Populaire video voor artikel: Trotec PAE 50

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:46 uur

€ 209,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen