728x90: Bol Ad

Eglo Antibes Wit

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Eglo Antibes Wit ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke ventilator vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Eglo Antibes Wit

Algemeen

EAN code 9002759350147
Merk Eglo
Fabrikantcode (sku) Antibes
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)132
Hoogte (centimeter)30
Gewicht (kilogram)5,196
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Timer

Gebruiksgemak

Type ventilator Plafondventilator
Zelfdraaiend
Variabele snelheid
Aantal standen 5
Afstandsbediening
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Eglo Antibes plafondventilator zorg je niet alleen voor verkoeling in de zomer, je verspreidt ook de warmte in de winter. Deze ventilator heeft namelijk een zomerstand die de verkoelende lucht naar beneden blaast en een winterstand die de warme lucht omhoog zuigt. De ventilator heeft 5 verschillende ventilatiesnelheden waarmee je de ventilator naar wens kunt instellen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening hoe je niet op te staan om de instellingen aan te passen. Als je wil dat de ventilator na een bepaalde tijd uit gaat, schakel dan de timer in en de ventilator stopt na 1, 4 of 8 uur met draaien.

EGLO ANTIBES WIT

  • Type ventilator: Plafondventilator
  • Zelfdraaiend: Ja
  • Aantal standen: 5
  • Afstandsbediening: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Eglo Antibes Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Eglo Antibes Wit - Afbeelding 1Eglo Antibes Wit - Afbeelding 2Eglo Antibes Wit - Afbeelding 3Eglo Antibes Wit - Afbeelding 4
Mis je ventilator of staat jouw ventilator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Wil je graag de Eglo Antibes Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of dit ventilator product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Eglo Antibes Wit heeft de volgende EAN code 9002759350147.

Bij zelfdraaiende Overige merken ventilatoren draait de behuizing om zijn as, dit wordt ook wel oscilleren genoemd. Zelfdraaiende Overige merken ventilatoren zorgen voor een optimale verspreiding van een koude luchtstroom. Door oscilleren wordt de warme lucht of frisse lucht gelijkmatig verspreid. Dit is ideaal wanneer je de gehele ruimte wilt voorzien van een frisse bries of stijve spieren wilt voorkomen.

De meeste Overige merken ventilatoren kunnen op verschillende standen blazen. Deze variëren vaak tussen de 1 en 3, maar bij sommige zijn het er meer. Hoe hoger de stand, des te harder de ventilator gaat blazen en hoe meer lucht dus verplaatst wordt. De Eglo Antibes Wit beschikt over 5 standen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen