728x90: Wehkamp Ad

Tristar AT-5450


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Tristar AT-5450 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tristar voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tristar AT-5450 heeft de volgende EAN code 8713016008800. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen ventilator en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Tristar AT-5450 is van het merk Tristar en het merk Tristar is een populair merk binnen de productgroep ventilator. Tristar ventilator kun je vinden in winkels en webshops. Tristar producten behoren tot de topmerken ventilator in Nederland. Koop Tristar AT-5450 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een ventilator fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke ventilator producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tristar AT-5450 van Tristar is at-5450. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Tristar SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Tristar AT-5450 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Tristar AT-5450 is sinds 2015 op de markt. In 2015 is Tristar AT-5450 van Tristar geÔntroduceerd op de markt. Een ouder ventilator wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige ventilator producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2015 zegt dus niet zoveel over producten, zoals ventilator.

Het is goed om het gewicht van ventilator te weten. De Tristar AT-5450 van Tristar heeft een gewicht van 6,4 kilogram. Het gewicht van 6,4 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van ventilator.

De Tristar AT-5450 heeft een timer, die aangeeft hoe lang het programma nog duurt. Je weet precies hoe lang je nog moet wachten.

De Tristar AT-5450 geeft net dat beetje extra verkoeling op warme zomerdagen als je ventilator niet meer genoeg is. Je kunt deze aircooler ook als luchtbevochtiger gebruiken om de droge lucht in de kamer aan te pakken. Deze aircooler heeft 5 standen en een instelbare timer. Als je een groter oppervlak wilt verkoelen of de luchtstroom niet steeds op hetzelfde punt wilt hebben dan kun je de de swing-functie activeren. De koele lucht wordt dan door de ruimte geblazen. Je bedient de AT-5450 met de meegeleverde, draadloze afstandsbediening dus om de instellingen te wijzigen hoef je niet van de bank te komen. De aircooler verplaatsen is eenvoudig dankzij de handvatten en de wieltjes.

TRISTAR AT-5450

  • Type ventilator: Aircooler
  • Zelfdraaiend: Ja
  • Aantal standen: 5
  • Afstandsbediening: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tristar AT-5450 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ventilator keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je ventilator? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze ventilator keuzehulp.

Specificaties Tristar AT-5450

Algemeen

EAN code 8713016008800
Merk Tristar
Fabrikantcode (sku) AT-5450
Release datum 2015

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 27
Hoogte (centimeter) 70
Diepte (centimeter) 35,5
Gewicht (kilogram) 6,4
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs, Wit
Afwerking Mat
Timer

Gebruiksgemak

Type ventilator Aircooler
Zelfdraaiend
Variabele snelheid
Aantal standen 5
Afstandsbediening
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen