728x90: Bol Ad

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6

De beste deal van vandaag

Media Markt

269,-

229,-

Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Bosch ProAnimal 6 Serie is de perfecte stofzuiger voor alle dierenvrienden. Met de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 26 juni 2022

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
Die doet het
3 dagen
Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 229,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 229,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6

Algemeen

EAN code 4242005248131
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) BGB6PET2
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 30
Hoogte (centimeter) 45
Diepte (centimeter) 26,5
Gewicht (kilogram) 6
Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Rood
Lengte stroomkabel (meter) 9,3
Vermogen (watt) 700

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 74
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 4

Filters

Type HEPA-filter HEPA 13: 99.95% filtering
Type uitblaasfilter HEPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 32
Materiaal stofzuigerslang Plastic
Materiaal wielen Rubber
Actieradius (meter) 12

Accessoires

Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 229,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005248131. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen traditionele stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is van het merk Bosch en het merk Bosch is een populair merk binnen de productgroep traditionele stofzuiger. Bosch traditionele stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. Bosch producten behoren tot de topmerken traditionele stofzuiger in Nederland. Koop Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 1Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 2Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 3Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 4
Een traditionele stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke traditionele stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 van Bosch is bgb6pet2. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Bosch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder traditionele stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige traditionele stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals traditionele stofzuiger.

De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van traditionele stofzuiger te weten. De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 van Bosch heeft een gewicht van 6 kilogram. Het gewicht van 6 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van traditionele stofzuiger.

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 5Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 6Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 7
Om traditionele stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is 9,3 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 9,3 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is 700 watt. Het vermogen van traditionele stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals traditionele stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. traditionele stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is een traditionele stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Bosch stofzuiger heeft met zak.

De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Bosch stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 8Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 9Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 10Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 - Afbeelding 11
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 is gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Bosch traditionele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft een capaciteit van 4 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Bosch stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

HEPA-filter

De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Als je last hebt van astma of een stofallergie dan is het aan te raden om een Bosch stofzuiger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging. De BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 beschikt over een hepa 13: 99.95% filtering.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Bosch stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

De Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 heeft een actieradius van 12 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Bosch stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de BGB6PET2 ProAnimal Serie 6, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 12 meter eenvoudig verlengen.

De Bosch ProAnimal 6 Serie is de perfecte stofzuiger voor alle dierenvrienden. Met de betrouwbare kwaliteit die je van Bosch gewend bent. Nu met maar liefst 10 jaar motorgarantie!

Voor de dierenliefhebber
De Bosch ProAnimal stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor de dierenliefhebber. Door de AirTurbo Plus zuigmond worden alle dierenharen veel makkelijker opgezogen. De automatic power control past de zuigkracht automatisch aan op alle ondergronden voor een perfect resultaat. Met een druk op de knop zorg je er voor dat het mondstuk zichzelf reinigt en ontdoet van alle dieren haren. Tevens is de borstel ook gemakkelijk te verwijderen om extra schoon te maken.

Gebruiksvriendelijk
De stofzuiger is gemakkelijk te bedienen vanuit het handvat in plaats van op het apparaat zelf. Met een druk op de knop schakel je met gemak tussen de turbo, stand-by en de verschillende vermogensstanden. Met de Multi-use borstel kun je je meubels goed schoon maken. Het mondstuk schakel je eenvoudig van een spleetzuigmond naar een borstel zodat je zelfs de moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken.

Voordelen

 • 700 watt vermogen
 • Met HEPA-filter – 99,95% van de kleinste stofdeeltjes wordt uit de lucht gefilterd voor een schone uitblaaslucht
 • 12 meter actieradius
 • 4 liter capaciteit voor de stofzak
 • Dankzij de turboborstel zeer geschikt voor huisdiereigenaren

BOSCH BGB6PET2 PROANIMAL SERIE 6

 • Type stofopvang: Met zak
 • Maximaal geluidsniveau: 74 Decibel (dB)
 • Capaciteit opvangzak: 4 Liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch BGB6PET2 ProAnimal Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze traditionele stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je traditionele stofzuiger of staat jouw traditionele stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze traditionele stofzuiger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen