Siemens WM6HXK75NL iQ700

De beste deal van vandaag

BCC

1.079,-

Thuis bezorgen:

Siemens WM6HXK75NL iQ700 actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Siemens WM6HXK75NL wasmachine heeft de i-Dos automatische wasmiddel dosering. Hiermee verbruik je nooit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 10 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.079,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.079,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM6HXK75NL iQ700

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM6HXK75NL
Release datum November 2020
EAN code 4242003894347
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test -
Top Product
Energieverbruik per jaar 150
Waterverbruik (liters) 91

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,80
Diepte (centimeter) 59,00
Gewicht (kilogram) 83,362
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++
Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Kledingbeschermende trommel

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor
Siemens WM6HXK75NL iQ700 kopen?
Actuele prijs: € 1.079,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM6HXK75NL iQ700 heeft de volgende EAN code 4242003894347. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test - ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Siemens WM6HXK75NL iQ700 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens WM6HXK75NL iQ700 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Siemens WM6HXK75NL iQ700 is 150 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens WM6HXK75NL iQ700 heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De Siemens WM6HXK75NL iQ700 heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens WM6HXK75NL iQ700 is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens WM6HXK75NL iQ700 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens WM6HXK75NL iQ700 gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Siemens WM6HXK75NL wasmachine heeft de i-Dos automatische wasmiddel dosering. Hiermee verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en water. Met varioSpeed zorg je dat sommige programma's sneller klaar zijn en met het SpeedPack XL was je in 30 of 15 minuten schoon. De WaveDrum zorgt ervoor dat kleding tot een minimum slijt en vlekken beter worden verwijderd. Ben je was vergeten? Dan voeg je dit eenvoudig toe dankzij de bijvulfunctie. Voor nog meer gemak, kun je de wasmachine bedienen via de app HomeConnect op je smartphone.

Automatische wasmiddeldosering
De meest handige functie op deze wasmachine is het iDos-systeem: een automatisch doseersysteem voor je wasmiddel. De werking is simpel: je gooit een vloeibaar hoofdwasmiddel in de doseerbak. Door de slimme sensoren en automatische programma's zorgt de wasmachine vervolgens ervoor dat je verschillende soorten kleding niet alleen het juiste programma, maar ook de ideale hoeveelheid wasmiddel krijgen. Dit kan een zeer groot verschil maken voor de houdbaarheid van je kleding.

Versnelde wasprogramma's
De machine heeft twee snelle was programma's. Je kunt het wasprogramma versnellen door de SpeedPackXL-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten een schone was. Ideaal als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.

Bedienen via de app op je telefoon.
Deze Siemens wasmachine kun je bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je hebt altijd informatie over je wasmachine. Kies op afstand het juiste programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of krijg een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent nog meer gebruiksgemak.

Stiller en energiezuiniger
Dankzij de iQdrive-motor is deze wasmachine een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en zo dus stiller en energiezuiniger is. Op de iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.

WaterPerfect
Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Het systeem meet met sensoren het gewicht van je wasgoed en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Een perfect resultaat met zo min mogelijk water

Trommelverlichting
Door de trommelverlichting zie je precies wat er in de wasmachine zit en of er iets in de wasmachine zit. Wanneer je de deur sluit of open maakt, gaat het licht branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.

Was toevoegen tijdens het programma
Ben je wasgoed vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan is dat geen probleem. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om je vergeten was in de machine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kun je met één druk op de knop activeren. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

Trommelreinigingsprogramma
De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Ook is het handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.

AntiVibration-wand
Dit model heeft een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de machine stabieler staat, maar ook dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

Beschermt waterproof stoffen
Deze wasmachine heeft een outdoor- en impregneerprogramma. Met de slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstellingen zorgt de machine voor een zachte was die gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is zeer geschikt voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.

WaveDrum
De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. Het wasgoed wordt in beide draairichtingen asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Zo wordt vieze kleding makkelijker schoon zonder snel te slijten.

Voordelen

  • i-Dos
  • Home Connect
  • varioSpeed

Nadelen

  • Beschikt niet over een stoomfunctie

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM6HXK75NL iQ700 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Siemens WM6HXK75NL iQ700. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen