Trotec PAC 2100 X

De beste deal van vandaag

Bol.com

239,95

Uiterlijk 23 september in huis

Trotec PAC 2100 X actuele prijzen. Met de slimme stroombesparingsfunctie bespaart de 3-in-1 airco PAC 2100 X zelfs bij de grootst mogelijke hitte geld. Het is fijn als je de Airconditioner PAX 2100 X

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 1 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 239,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 239,95

Specificaties Trotec PAC 2100 X

Algemeen

Merk TROTEC
Fabrikantcode (sku) PAC 2100 X
Release datum 2019
EAN code 4052138022412

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 34,5
Hoogte (centimeter) 70,3
Diepte (centimeter) 35,5
Kabellengte (meter) 1,5
Vermogen (watt) 2000
Timer
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Eigenschappen

Verrijdbaar
Maximaal geluidsniveau (dB) 63

Koel eigenschappen

Maximaal koelvermogen (BTU) (BTU) 7000
Maximale ruimte (m3) 65
Maximum oppervlakte bij hoge warmtelasten (m2) 16
Maximum oppervlakte bij lage warmtelasten (m2) 25
Ontvochtigingsfunctie
Energieklasse A

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Thermostaat
Nachtmodus
Trotec PAC 2100 X kopen?
Actuele prijs: € 239,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Trotec PAC 2100 X heeft de volgende EAN code 4052138022412. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airco en wordt maar éen keer uitgegeven.

Met de slimme stroombesparingsfunctie bespaart de 3-in-1 airco PAC 2100 X zelfs bij de grootst mogelijke hitte geld.

Het is fijn als je de Airconditioner PAX 2100 X al in huis hebt, voordat er een hittegolf aan komt. Dit multitalent heeft naast de koelautomaat ook een ontvochtigings- en ventilatiefunctie en is met z'n krachtige 2 kW vermogen evenals de energie-efficiëntieklasse A perfect voor woon- en kantoorruimten met een maximale grootte van 65 m³.

Tevens beschikt de airco over een zeer slim stroombesparingssysteem: Bij het bereiken van de gekozen temperatuur (die traploos instelbaar is tussen 17-35 °C) schakelt de geïntegreerde thermostaat van de PAC 2100 X niet alleen de compressor, maar ook de ventilator en zo alle primaire stroomverbruikers in het apparaat volledig uit. Dit bespaart een hoop energie.

Vanzelfsprekend worden de compressor en de ventilator bij het overschrijden van de gekozen temperatuur ook weer automatisch geactiveerd, zolang het apparaat is ingeschakeld.

Voor een ontspannen nachtrust, heeft de airco een nachtmodus, die de temperatuur langzaam verhoogt. Daarnaast kun je het LED-display volledig uit zetten, zodat je niet wordt gestoord door onnodig licht.

Er zijn twee ventilatorsnelheden, evenals de variabel instelbare uitblaasrichting. Die zorgen voor een perfecte verdeling van de luchtstroom. Samen met de geïntegreerde 24-uurs-timer kun je nog meer kosten besparen omdat de airco dan zo geprogrammeerd kan worden dat hij in- en uitschakelt op de tijden dat de ruimte daadwerkelijk wordt gebruikt. In tegenstelling tot vele andere airconditioners hoeft je bij de PAC 2100 X het condensreservoir zelden te legen, omdat de airco een intelligent recyclingsysteem heeft, dat het gecondenseerde water gebruikt voor het koelen van de condensator waardoor een groot gedeelte verdampt.

De PAC 2100 X kun je via het bedieningspaneel op het apparaat bedienen of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening.

Installatie en onderhoud
De airco is met enkele handelingen opgebouwd en klaar voor gebruik.'
Het voorgemonteerde luchtfilter filtert pluisjes, stof en dierenhaar uit de lucht en kan gemakkelijk worden verwijderd en schoon gemaakt. Aan de achterzijde kun je een permanente condensafvoer aansluiten.

Voordelen

 • Energie-efficiëntieklasse A
 • 2 kW koelvermogen
 • Drie bedrijfsmodi: koeling, ventilatie, ontvochtiging
 • Twee ventilatorsnelheden
 • Timer-functie
 • Praktisch LED-display
 • Weergave van de kamertemperatuur
 • Eenvoudig te onderhouden bedieningspaneel
 • Instelbare luchtuitblaasrichting
 • Infrarood-afstandsbediening
 • Uitneembaar luchtfilter
 • Luchtreinigingsfunctie (dierenhaar, pluisjes, stof)
 • Stille werking < 53 dB(A)

De Trotec PAC 2100 X airconditioner heeft een maximaal koelvermogen van 7000 BTU en maximaal geluidsniveau van 63 decibel .

Trotec PAC 2100 X

Als je twijfelt of deze airco PAC 2100 X wel je beste keuze is? Gebruik dan onze handige filters in onze keuzehulp.

Afmetingen

Deze airco heeft een hoogte van 70,3 centimeter. Een breedte van 34,5 centimeter. Een diepte van 35,5 centimeter.

Maximaal koelvermogen

De hoeveelheid BTU (British Thermal Unit) geeft aan hoeveel koelvermogen een airco heeft. Hoe meer BTU, hoe groter het oppervlak dat de airco kan koelen. De Trotec PAC 2100 X heeft een koelvermogen (BTU) van 7000 BTU.

Koelen kubieke meters

De Trotec PAC 2100 X kan een ruimte van 65 kubieke meter koelen. De ruimte in kubieke meter die een airco kan koelen. Het aantal m3 is gebaseerd op het koelvermogen in BTU.

Geluidsniveau

Het maximale geluidsniveau is voor de Trotec PAC 2100 X 63 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de airco is tijdens het koelen of verwarmen van de ruimte.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze airco Trotec PAC 2100 X heeft de volgende EAN code 4052138022412. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen airco's en worden maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Trotec PAC 2100 X of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airco keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je airco? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze airco keuzehulp.

Prijzen vergelijken Trotec PAC 2100 X. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen