728x90: Wehkamp Ad

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel

De beste deal van vandaag

EP

569,-

3 dagen

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel biedt niet alleen verkoeling maar hij controleert

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 26 juni 2022

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 569,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 569,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel

Algemeen

EAN code 8004399512474
Merk DeLonghi
Fabrikantcode (sku) PAC EL98
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 45
Hoogte (centimeter) 71
Diepte (centimeter) 41
Gewicht (kilogram) 33
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Afwerking Glanzend
Lengte stroomkabel (meter) 1,3
Vermogen (watt) 1020
Timer
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Eigenschappen

Verrijdbaar
Maximaal geluidsniveau ( dB ) 64

Koel eigenschappen

Maximaal koelvermogen (BTU) ( BTU ) 10700
Maximale ruimte ( m3 ) 100
Maximale oppervlakte (m2) 24
Maximum oppervlakte bij hoge warmtelasten (m2) 19
Maximum oppervlakte bij lage warmtelasten (m2) 28
Luchtverplaatsing (m3/h) 350
Ontvochtiging per dag (liter) 36
Type koelmiddel R290
Energieklasse A
EER (efficiŽntie ratio) (EER) 2,6

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Thermostaat
Aantal standen 3
Verstelbare uitblaasrichting
Condens opvang
Type condensopvang Kraantje
Standaard meegeleverd Afstandsbediening, Afvoerslang, Handleiding, Raam lucht-afvoerset, Raamafdichtings kit
DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel kopen?
Actuele prijs: € 569,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van De'Longhi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel heeft de volgende EAN code 8004399512474. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airco en wordt maar ťen keer uitgegeven.

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is van het merk De'Longhi en het merk De'Longhi is een populair merk binnen de productgroep airco. De'Longhi airco kun je vinden in winkels en webshops. De'Longhi producten behoren tot de topmerken airco in Nederland. Koop DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 1DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 2DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 3DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 4
Een airco fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airco producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel van De'Longhi is pac el98. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de De'Longhi SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is sinds 2019 op de markt. In 2019 is DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel van De'Longhi geÔntroduceerd op de markt. Een ouder airco wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airco producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airco.

Het is goed om het gewicht van airco te weten. De DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel van De'Longhi heeft een gewicht van 33 kilogram. Het gewicht van 33 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van airco.

Om airco te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is 1,3 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,3 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 5DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 6DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is 1020 watt. Het vermogen van airco wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airco, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airco die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

De DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel heeft een timer, die aangeeft hoe lang het programma nog duurt. Je weet precies hoe lang je nog moet wachten.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de airco inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel is een vrijstaand model. Vrijstaande airco zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de airco in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Een verrijdbare airco is extra handig wanneer het apparaat afwisselend dienst moet doen in meerdere ruimtes. Doordat er bij de DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel wieltjes onder zitten verplaats je hem zo naar iedere gewenste locatie. Het enige wat nodig is, is een stopcontact in de buurt voor de benodigde stroom. De'Longhi Airco's op wieltjes zijn verkrijgbaar van klein tot groot met koelcapaciteit voor bijna iedere ruimte!

Maximaal koelvermogen (BTU)

De hoeveelheid BTU (British Thermal Unit) geeft aan hoeveel koelvermogen de De'Longhi airco heeft. Hoe meer BTU, hoe groter het oppervlak dat de airco kan koelen. Voor een gemiddeld huis in Nederland geldt de stelregel dat je voor elke kubieke meter ongeveer 30 tot 40 Watt koelvermogen nodig hebt. Dat is gelijk aan 100 tot 135 BTU per m3. Deze DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel heeft een koelvermogen van 10700 BTU.

Moderne De'Longhi airco's gebruiken het nieuwste koelmiddel en dat heet R410A. R410A is 10% efficiŽnter dan zijn voorgangers R22 (inmiddels verboden) en R407C, waardoor er minder van nodig is. Ook produceren de R410A-airco's minder geluid dan de airco's die met oudere generaties koudemiddel werken. Deze De'Longhi airco maakt gebruik van het type r290 koelmiddel.

Een mobiele airco met thermostaat houdt de temperatuur in je kamer constant. Je stelt een temperatuur in en de DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel slaat af wanneer de ruimte de gewenste temperatuur heeft bereikt. Mocht de temperatuur in de ruimte dan weer stijgen tot boven de ingestelde temperatuur, dan slaan sommige De'Longhi airco's vanzelf ook weer aan.

De De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel biedt niet alleen verkoeling maar hij controleert ook meteen de luchtvochtigheid in huis. Dit doet de airco dankzij zijn Real Feel technologie die door een combinatie van een automatische verlaging van de temperatuur en de luchtvochtigheidscontrole zorgt voor optimaal comfort in huis.Vvia het scherm blijf je op de hoogte van het comfortniveau. Blauw is perfect, groen is goed, en bij oranje is de airco op zoek naar het juiste niveau. Kies de gewenste temperatuur met de thermostaat en gebruik de 24 uurs timer om te bepalen hoelang de airconditioning zijn werk blijft doen. Je hoeft niet op te staan om de PAC EL98 Eco Real Feel te bedienen, je gebruikt gewoon de meegeleverde afstandsbediening.

DELONGHI PAC EL98 ECO REAL FEEL

  • Verrijdbaar: Ja
  • Maximaal geluidsniveau: 64 dB
  • Maximaal koelvermogen (BTU): 10700 BTU
  • Maximale ruimte: 100 m3
  • Energieklasse: A

Kom je er niet uit bij het kopen van de DeLonghi PAC EL98 Eco Real Feel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airco producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je airco of staat jouw airco keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airco keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen