728x90: Bol Ad

Bissell CrossWave

Laagste prijs gevonden op donderdag 18 april 22:30 uur voor € 208,99 bij Bol.com.

€ 208,99

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 18 apr. 22:30 uur

€ 208,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 208,99

Overweeg je de Bissell CrossWave te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 208,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 208,99

Specificaties Bissell CrossWave

Algemeen

EAN code 0011120233711
Merk BISSELL
Fabrikantcode (sku) CrossWave
Release datum 2016

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)30
Hoogte (centimeter)117
Diepte (centimeter)23
Gewicht (kilogram)5.2
Kleur Blauw, Titanium
Lengte stroomkabel (meter)7,5
Inhoud (liter)0,8
Bissell CrossWave kopen
Actuele prijs: € 208,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De BISSELLCrossWave Vloerreiniger is de 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende CrossWave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van laminaat, tapijt en tegels in één eenvoudige stap! De CrossWave doet alle drie de stappen op hetzelfde moment en is geschikt voor alle harde vloeren en tapijt in je huis! Je kunt meerdere soorten vloeren schoonmaken met één reinigend apparaat. De unieke borstelrol schrobt en wast vloeren voor een schoner en beter resultaat. Het vieze water wordt niet opnieuw gebruikt voor de rest van je vloer doordat het vieze en schone water apart worden gehouden. Digitale tiptoetsen voor een intuïtieve en makkelijke bediening. De Bissel beschikt over dual tank technologie. Deze tanks zjn eenvoudig te verwijderen en doordat de tanks gescheiden schoon en vuil water hebben zorgt dat ervoor dat je minder vaak het waterreservoir hoeft te verwisselen en garandeert dat je altijd met schoon water je vloeren schoonmaakt.

Kenmerken

  • Tegelijkertijd zuigen en wassen van de vloeren bij u thuis en een eenvoudige stap
  • 3-in-1 natte vloerreiniging voor superieure reiniging, elimineert de reinigingsstappen en tools die normaal gesproken worden gebruikt
  • Het reinigen van meerdere soorten vloer in een actie. De unieke borstelrol schrobt en wast de vloeren voor een diepere reiniging en laat niet opnieuw vuil water achter op de vloer
  • Digitale touch bediening voor een intuïtieve en eenvoudige bediening van de reiniging. Kies gewoon het soort vloer dat u wilt reinigen en u kunt aan de slag!
  • Crosswave heeft een draaibare kop waardoor deze gemakkelijk kan manoeuvreren onder en rond meubilair
  • Gemakkelijk te verwijderen dubbele tanktechnologie - aparte reinigings- en vuile tanks elimineren de noodzaak om de watertank regelmatig te verwisselen en garanderen dat u altijd uw vloeren met schoon water wast
  • Een te verwijderen borstelrol voor eenvoudig onderhoud

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bissell CrossWave of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Bissell CrossWave - Afbeelding 1Bissell CrossWave - Afbeelding 2Bissell CrossWave - Afbeelding 3Bissell CrossWave - Afbeelding 4
Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Wil je graag de CrossWave kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van BISSELL voor je hebt. Twijfel je of dit stoomreinigers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bissell CrossWave heeft de volgende EAN code 0011120233711.

Populaire video voor artikel: Bissell CrossWave

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 18 apr. 22:30 uur

€ 208,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen