728x90: Bol Ad

Kärcher FC 5 Cordless Premium

Laagste prijs gevonden vandaag 19:00 uur voor € 400,01 bij Proshop.

€ 400,01 € 449,95

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 19:00 uur

€ 400,01

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 409,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 400,01

Overweeg je de Kärcher FC 5 Cordless Premium te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 400,01 bij Proshop, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 400,01

Specificaties Kärcher FC 5 Cordless Premium

Algemeen

EAN code 4054278438375
Merk Karcher
Fabrikantcode (sku) FC 5 Cordless Premium
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)22,6
Hoogte (centimeter)122
Diepte (centimeter)30,5
Gewicht (kilogram)5,83
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Vermogen (watt)460

Gebruik & functies

Inhoud waterreservoir ( liter )0,4
Gebruiksduur met vol waterreservoir ( minuten )20
Oprolbaar snoer
Indicator waterniveau
Actieradius (meter)Draadloos
Kärcher FC 5 Cordless Premium kopen
Actuele prijs: € 400,01
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Karcher FC 5 i Cordless Premium White reinig je snel al jouw harde vloeren in huis. Deze elektrische dweil is makkelijk in gebruik en werkt op een accu. Ideaal, want zo heb je niet per se een stopcontact nodig en heb je tijdens het dweilen geen last van het snoer. Op een volledig opgeladen accu maak je 20 minuten schoon. Voldoende tijd om even de woonkamer, keuken en gang onder handen te nemen. Ben je klaar met schoonmaken, plaats dan de dweil in de standaard. Deze standaard heeft een reinigingsfunctie die de microvezelrollen schoonspoelt. Zo zijn ze weer klaar voor gebruik wanneer je hem de volgende keer gebruikt..

KäRCHER FC 5 CORDLESS PREMIUM

  • Inhoud waterreservoir: 0,4 liter
  • Gebruiksduur met vol waterreservoir: 20 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kärcher FC 5 Cordless Premium of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Kärcher FC 5 Cordless Premium - Afbeelding 1Kärcher FC 5 Cordless Premium - Afbeelding 2Kärcher FC 5 Cordless Premium - Afbeelding 3Kärcher FC 5 Cordless Premium - Afbeelding 4
Mis je stoomreinigers of staat jouw stoomreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomreiniger keuzehulp.

Wil je graag de FC 5 Cordless Premium kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kärcher voor je hebt. Twijfel je of dit stoomreinigers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kärcher FC 5 Cordless Premium heeft de volgende EAN code 4054278438375.

De Kärcher FC 5 Cordless Premium stoomreiniger heeft een waterreservoir met een capaciteit van 0,4 liter. Hoe groter de inhoud van het waterreservoir hoe minder vaak je hem moet bijvullen. Scheelt toch weer tijd! De meeste Kärcher stoomreinigers hebben een inhoud tussen de halve liter en anderhalve liter.

De Kärcher FC 5 Cordless Premium heeft een actieradius van draadloos meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Kärcher stoomreiniger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Kärcher FC 5 Cordless Premium met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van draadloos meter eenvoudig verlengen.

Populaire video voor artikel: Kärcher FC 5 Cordless Premium

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 19:00 uur

€ 400,01

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 14:45 uur

€ 409,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen