728x90: Bol Ad

Siemens WT48RT70NL iQ500

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Siemens WT48RT70NL iQ500 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasdrogers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Siemens: Relevante promoties

Populair product

Alle Siemens wasmachine & droger sets

Specificaties Siemens WT48RT70NL iQ500

Algemeen

EAN code 4242003866238
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WT48RT70NL
Release datum September 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,80
Hoogte (centimeter)84,20
Diepte (centimeter)59,90
Gewicht (kilogram)52,798
Kleur Wit

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )64
Aantal programma's 11

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Antikreukfase
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - Deze Siemens WT48RT70NL warmtepompdroger droogt zeer efficiënt met het energielabel A++. Tevens droogt hij tot wel 35 minuten sneller dan je gewend bent en heeft hij een extra kort programma waarbij je was al binnen 40 minuten droog is. De easyClean filter zorgt voor het gemakkelijk verwijderen van pluizen uit de condensor filter.

AutoDry
Deze wasdroger heeft sensor-gestuurde autoDry technologie. Deze technologie voorkomt oververhitting of ongelijkmatig drogen. De sensoren meten en regelgen het vochtgehalte en de temperatuur van het wasgoed. Een super vriendelijke manier van drogen. De ene sensor houdt het warmteniveau op pijl, terwijl de andere de vochtigheid van je wasgoed meet en voorkomt dat je kleding te droog wordt en kan gaan krimpen. Je krijgt een melding wanneer het tijd is om je filter te reinigen of je condensatiebak te legen.

Gemak zonder verminderde prestaties
Deze droger heeft een softDry trommelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een constante luchtstroom is en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en je wasgoed zacht en efficiënt door de trommel. De nieuwe trommelstructuur zorgt dat je kleding super soepel door de trommel glijdt. Deze wasdroger heeft 11 verschillende droogprogramma’s. Naast de standaard programma’s is er ook een speciaal programma voor je outdoor en sportkleding en lingerie. Deze is extra voorzichtig met het kwetsbare textiel. Er is ook nog een speciaal programma voor wol. De kwaliteit van het drogen is hetzelfde als wat je van Siemens bent gewend. De Siemens WT48RT70NL behandeld je wasgoed voorzichtig dankzij de geoptimaliseerde temperatuurregeling en een aangepaste afkoelfase.

SIEMENS WT48RT70NL IQ500

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WT48RT70NL iQ500 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Siemens WT48RT70NL iQ500 - Afbeelding 1Siemens WT48RT70NL iQ500 - Afbeelding 2Siemens WT48RT70NL iQ500 - Afbeelding 3Siemens WT48RT70NL iQ500 - Afbeelding 4
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de WT48RT70NL iQ500 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WT48RT70NL iQ500 heeft de volgende EAN code 4242003866238.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen