728x90: Wehkamp Ad

Indesit YT M08 71 R EU

De beste deal van vandaag

Wehkamp

399,-

Direct leverbaar

Indesit YT M08 71 R EU kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Deze Indesit warmtepompdroger YT M08 71 R EU Heeft een royale trommelcapaciteit van 7

meer wasdrogers van Indesit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 399,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 399,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Indesit YT M08 71 R EU

Algemeen

EAN code 8050147542545
Merk Indesit
Fabrikantcode (sku) YT M08 71 R EU
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 84,9
Diepte (centimeter) 64,9
Gewicht (kilogram) 46,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Vermogen (watt) 850
Display

Algemeen

Energieklasse A+
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 67
Aantal programma's 14

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Antikreukfase
Indesit YT M08 71 R EU kopen?
Actuele prijs: € 399,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Indesit YT M08 71 R EU kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Indesit voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Indesit YT M08 71 R EU heeft de volgende EAN code 8050147542545. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Indesit YT M08 71 R EU is van het merk Indesit en het merk Indesit is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Indesit wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Indesit producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Indesit YT M08 71 R EU voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Indesit YT M08 71 R EU - Afbeelding 1Indesit YT M08 71 R EU - Afbeelding 2Indesit YT M08 71 R EU - Afbeelding 3Indesit YT M08 71 R EU - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Indesit YT M08 71 R EU van Indesit is yt m08 71 r eu. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Indesit SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Indesit YT M08 71 R EU is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Indesit YT M08 71 R EU is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Indesit YT M08 71 R EU van Indesit geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Indesit YT M08 71 R EU van Indesit heeft een gewicht van 46,5 kilogram. Het gewicht van 46,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Indesit YT M08 71 R EU is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Indesit YT M08 71 R EU is 850 watt. Het vermogen van wasdrogers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasdrogers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Energieverbruik van Indesit YT M08 71 R EU

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Indesit wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Indesit YT M08 71 R EU heeft een energieklasse van a+. Met een zuinige Indesit wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Indesit YT M08 71 R EU wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Indesit wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Indesit YT M08 71 R EU is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Indesit YT M08 71 R EU

Bij het bepalen hoeveel geluid een Indesit wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Indesit YT M08 71 R EU heeft een maximaal geluidsniveau van 67 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Indesit droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Indesit machine.

14 droogprogramma's op de Indesit YT M08 71 R EU

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Indesit YT M08 71 R EU heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Indesit wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Indesit YT M08 71 R EU droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Indesit YT M08 71 R EU beschikt over startuitstel, waarmee je de Indesit droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Indesit YT M08 71 R EU heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Indesit wasdroger, stopt de antikreukfase.

Wasdroger - Deze Indesit warmtepompdroger YT M08 71 R EU Heeft een royale trommelcapaciteit van 7 kilo en heeft een A+ energieklasse. Bespaar tijd en geniet van het gemak, zelfs je schoenen kun je in deze warmtepompdroger.

Schoenenrek
Het schoenenrek is een handige accessoire. Op deze manier droog je moeiteloos jouw favoriete schoenen.

Synthetics Fast Iron
Het programma voor snel strijkbaar synthetisch is gemaakt voor het snel drogen en voorkomen van kreukels in al je synthetische kleding. Minder strijken, meer vrije tijd voor jezelf!

Easy Mix
Het Easy Mix-programma is gemaakt voor het effectief drogen van maximaal 3 kilogram aan gemengde stoffen, hierdoor hoef je niet meer alles apart te wassen.

INDESIT YT M08 71 R EU

  • Energieklasse: A+
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 67 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit YT M08 71 R EU of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Indesit YT M08 71 R EU. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen