728x90: Bol Ad

Samsung WW90T936ASH QuickDrive

De beste deal van vandaag

Samsung WW90T936ASH QuickDrive

Bol.com

1.199,-

875,-

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

Samsung WW90T936ASH QuickDrive kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Samsung WW90T936ASH Quickdrive wasmachine zorgt voor een ongekend schone was

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Samsung WW90T936ASH QuickDrive aanbiedingen

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: woensdag 22 mrt 2023 22:33
Logo EP
EP aanbieding: vandaag 03:52 uur
Logo Samsung Shop
Samsung Shop aanbieding: vandaag 03:53 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 875,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 875,-

Samsung: Relevante promoties

Populair product

Alle Samsung wasmachine & droger sets

Specificaties Samsung WW90T936ASH QuickDrive

Algemeen

EAN code 8806090609381
Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) WW90T936ASH
Release datum 2020
Energieverbruik per jaar 130

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 79
Kleur Wit
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 75
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 52

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters) 9400

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Droogresultaat A
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Zelfreinigend
Samsung WW90T936ASH QuickDrive kopen
Actuele prijs: € 875,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - De Samsung WW90T936ASH Quickdrive wasmachine zorgt voor een ongekend schone was in een net zo ongekend snel resultaat. Door de twee los draaiende delen van de Quickdrive trommel wordt je was sneller schoon en hou je tijd over voor leukere dingen dan de was. Zonder daarbij in te leveren op het resultaat.

QuickDrive
QuickDrive levert dezelfde wasprestaties, maar vermindert de wasduur tot 50% en het energieverbruik tot 20%. De ‘Q-Drum’ bestaat uit een hoofdtrommel en achterplaat die onafhankelijk van elkaar draaien, zodat kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen.

Add Wash
Ben je een kledingstuk vergeten? Nu kun je met de AddWash-deur snel en gemakkelijk kledingstukken of wasmiddel toevoegen als de was al draait. Op deze manier kun je ook handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

AI Control
Deze functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates. De SmartThings-app , adviseert wasprogramma´s, planningen en geeft tips voor onderhoud. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd.

Drum Clean
Houd de binnenkant van je machine schoon met Drum Clean. Drum Clean verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën. Door de combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental heb je geen agressief of dure schoonmaakmiddelen nodig. Wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt krijg je een melding

Hygiënisch stomen
Reinig je kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig en zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, deze stoom dringt diep door in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen.

Bubble Soak
Je kleding wordt perfect schoon, zelfs als het erg vies is. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Je kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vlekken en vuil loskomen en doeltreffend worden verwijderd.

Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 1Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 2Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 3Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 4
Super Speed (39 minuten)
Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in maar 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl Eco Bubble een grondige reiniging geeft. Speed Spray verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.

Drum Clean +
Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding als het tijd is voor een reinigingsprogramma.

SAMSUNG WW90T936ASH QUICKDRIVE

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 52 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung WW90T936ASH QuickDrive of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 5Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 6Samsung WW90T936ASH QuickDrive - Afbeelding 7
Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de Samsung WW90T936ASH QuickDrive kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung WW90T936ASH QuickDrive heeft de volgende EAN code 8806090609381. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het energieverbruik van de WW90T936ASH QuickDrive is 130 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager kan uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan dus per jaar aardig oplopen.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Samsung wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WW90T936ASH QuickDrive is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Samsung wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire video voor artikel: Samsung WW90T936ASH QuickDrive

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: woensdag 22 mrt 2023 22:33
Logo EP
EP aanbieding: vandaag 03:52 uur
Logo Samsung Shop
Samsung Shop aanbieding: vandaag 03:53 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen