Bosch WAU28P75NL Serie 6

De beste deal van vandaag

BCC

699,-

3-4 dagen

Bosch WAU28P75NL Serie 6 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Deze wasmachine van Bosch doseert jouw wasmiddel automatisch. Op deze manier gebruik

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 9 oktober 2021

Bosch WAU28P75NL Serie 6 aanbiedingen

Dat is zeker
3-4 dagen
Ook voor wassen en drogen
Op voorraad
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 27 oktober in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 699,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAU28P75NL Serie 6

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAU28P75NL
Release datum 2020
EAN code 4242005215232

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.5
Diepte (centimeter) 59
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%
Materiaal kuip Kunststof

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Koolborstelloze motor
Bosch WAU28P75NL Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAU28P75NL Serie 6 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen. Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAU28P75NL Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005215232. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAU28P75NL Serie 6 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAU28P75NL Serie 6 is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch WAU28P75NL Serie 6 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAU28P75NL Serie 6 gemeten tot maximaal 71 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Deze wasmachine van Bosch doseert jouw wasmiddel automatisch. Op deze manier gebruik je nooit te veel. En met een energieklasse A+++ -30% was je ook nog eens 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++.

De Bosch WAU28P75NL heeft een groot MultiTouch LED-display voor:

  • Temperatuurkeuze
  • Programpmaverloop
  • Centrifugeersnelheid
  • Resttijdweergave
  • Eindtijduitstel
  • Energie- en verbruiksindicatie

Heb je weinig tijd? Kies dan voor SpeedPerfect. Zo was je tot 65% sneller. Ben je vergeten wasgoed toe te voegen? Met de handige bijvulfunctie voeg je gemakkelijk het vergeten wasgoed toe. De Bosch WAU28P75NL heeft een Aquastop, schuimherkenning en kinderbeveiliging. De speciale trommelstructuur zorgt ervoor dat je wasgoed minder snel slijt. Zo geniet je langer van je favoriete kledingstuk.

Vernieuwde Bosch I-DOS
I-DOS is het automatische doseersysteem van Bosch wat je pas na 20 wasbeurten opnieuw moet bijgevullen. De wasmachine bepaalt voor jou automatisch de hoeveelheid wasmiddel en water dat nodig is voor iedere belading. Met behulp van sensoren wordt gemeten hoeveel en wat voor soort textiel er in de trommel zit en hoe vuil het wasgoed is. Hier wordt de hoeveelheid water en wasmiddel precies op aangepast. Bij de vernieuwde I-DOS heb je nu keuze uit 2 keer wasmiddel of 1 keer wasmiddel en wasverzachter. Tevens is het eenvoudiger te vullen en schoon te houden. Voorafgaand aan het wasprogramma wordt de belading gemeten waardoor het wassen nog efficiënter gaat.

Energiezuinig wassen
De Bosch WAU28P75NL wasmachine benut iedere druppel water optimaal. Dankzij ActiveWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement. Daarnaast werkt de machine op een zuinige EcoSilence Drive-motor. Een motor zonder koolborstels en daardoor zeer stil en hij verbruikt minder stroom. Je krijgt van Bosch 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive motor.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAU28P75NL Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen