728x90: Wehkamp Ad

Whirlpool ST U 92X EU


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool ST U 92X EU kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool ST U 92X EU heeft de volgende EAN code 8003437602641. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Whirlpool ST U 92X EU is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Whirlpool wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Whirlpool ST U 92X EU voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool ST U 92X EU van Whirlpool is st u 92x eu. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool ST U 92X EU is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool ST U 92X EU is sinds november 2019 op de markt. In november 2019 is Whirlpool ST U 92X EU van Whirlpool geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het energieverbruik van Whirlpool ST U 92X EU is 258 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Whirlpool ST U 92X EU is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Whirlpool ST U 92X EU van Whirlpool heeft een gewicht van 44 kilogram. Het gewicht van 44 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Whirlpool ST U 92X EU is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Whirlpool ST U 92X EU is 850 watt. Het vermogen van wasdrogers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasdrogers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool ST U 92X EU is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Whirlpool ST U 92X EU is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Whirlpool ST U 92X EU

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool ST U 92X EU heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool ST U 92X EU wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool ST U 92X EU is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool ST U 92X EU

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool ST U 92X EU heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

8 droogprogramma's op de Whirlpool ST U 92X EU

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool ST U 92X EU heeft 8 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool ST U 92X EU droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool ST U 92X EU beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De ST U 92X EU beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Het condenswater van de ST U 92X EU kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Whirlpool ST U 92X EU heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De vrijstaande Whirlpool ST U 92X EU warmtepompdroger heef een uitmuntende trommelcapaciteit van 9 kg, dus je hebt altijd volop ruimte. De exclusieve 6th SENSE technologie controleert constant de vochtigheidsgraad in de trommel, beschermt je kleding en geeft optimale droogresultaten. De wasdroger heeft een glazen deurontwerp. De warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de wasdroger effectief opnieuw en dit zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik. De 3Dry Air Care technologie met 3Dluchtstroomsysteem en SoftMove, waarbij meerdere stoomstraaltjes en luchtkussentjes je wasgoed zowel drogen als beschermen, garandeert een delicate droogwerking van deze warmtepompdroger.

De voordelen van de Whirlpool ST U 92X EU:

  • 6th Sense 3Dry – Het droogproces wordt slim geregeld en de warme luchtstromen worden soepel en gelijkmatig verdeeld
  • Freshcare+ - Laat je wasgoed tot wel 6 uur in de trommel zitten zonder dat er nare geurtjes ontstaan
  • 9 kg vulgewicht
  • Energieklasse A++

WHIRLPOOL ST U 92X EU

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool ST U 92X EU of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Specificaties Whirlpool ST U 92X EU

Algemeen

EAN code 8003437602641
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) ST U 92X EU
Release datum November 2019
Energieverbruik per jaar 258

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 84,9
Diepte (centimeter) 65,6
Gewicht (kilogram) 44
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Vermogen (watt) 850
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 8

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen