Zanussi ZDH7300NW

De beste deal van vandaag

EP

1.049,-

3 dagen

Zanussi ZDH7300NW actuele prijzen. Wasdroger - Met de Zanussi ZDH7300NW is drogen alleen een kwestie van de trommel vullen door de grote deuropening, kiezen wat voor was je hebt, en aangeven hoe

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 19 september 2021

Zanussi ZDH7300NW aanbiedingen

Die doet het
3 dagen
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.049,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.049,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Zanussi ZDH7300NW

Algemeen

Merk Zanussi
Fabrikantcode (sku) ZDH7300NW
Release datum December 2018
EAN code 7332543674596
Energieverbruik per jaar 277

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 67
Gewicht (kilogram) 47,46
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,45
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 7
Geluidsniveau (dB) 67
Aantal programma's 8
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 81
Energieklasse A+

Gebruiksgemak

Taal bedieningspaneel Nederlands
Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Smartphone app
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel

Fysieke kenmerken

Type Warmtepompdroger
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Standaard draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Grootte vulopening (cm) 34
Zanussi ZDH7300NW kopen?
Actuele prijs: € 1.049,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi ZDH7300NW heeft de volgende EAN code 7332543674596. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Zanussi ZDH7300NW is 277 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Zanussi ZDH7300NW is 7 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Zanussi ZDH7300NW is het maximaal geluidsniveau 67 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Zanussi ZDH7300NW heeft een energieklasse van a+. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Zanussi ZDH7300NW wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

Wasdroger - Met de Zanussi ZDH7300NW is drogen alleen een kwestie van de trommel vullen door de grote deuropening, kiezen wat voor was je hebt, en aangeven hoe droog je het wil hebben. De rest laat je over aan deze A+ warmtepompdroger. Met startuitstel stel je het programma uit tot bijvoorbeeld de daluren. Het drogen van beddengoed en andere grotere stukken wasgoed is probleem. Voor speciale was van bijvoorbeeld acryl of viscose kies je een programma met een lage temperatuur. Daardoor blijft je kleding langer als nieuw en hoef je niet bang te zijn dat je wasgoed zal krimpen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi ZDH7300NW of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen