728x90: Wehkamp Ad

AEG T7DBNP400 SensiDry

De beste deal van vandaag

Wehkamp

699,-

599,-

Direct leverbaar

AEG T7DBNP400 SensiDry kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Met de AEG SensiDry-technologie krijgen jouw wollen truien, katoenen T-shirts en

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

AEG T7DBNP400 SensiDry aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG T7DBNP400 SensiDry

Algemeen

EAN code 7332543703722
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T7DBNP400
Release datum September 2019
Energieverbruik per jaar 211
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 64
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 66,3
Gewicht (kilogram) 48,2
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,45
Vermogen (watt) 800
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 14
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 81

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
AEG T7DBNP400 SensiDry kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG T7DBNP400 SensiDry kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T7DBNP400 SensiDry heeft de volgende EAN code 7332543703722. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

AEG T7DBNP400 SensiDry is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. AEG wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop AEG T7DBNP400 SensiDry voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 1AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 2AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 3AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG T7DBNP400 SensiDry van AEG is t7dbnp400. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG T7DBNP400 SensiDry is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG T7DBNP400 SensiDry is sinds september 2019 op de markt. In september 2019 is AEG T7DBNP400 SensiDry van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het energieverbruik van AEG T7DBNP400 SensiDry is 211 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de AEG T7DBNP400 SensiDry is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG T7DBNP400 SensiDry van AEG heeft een gewicht van 48,2 kilogram. Het gewicht van 48,2 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 5AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 6AEG T7DBNP400 SensiDry - Afbeelding 7
Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG T7DBNP400 SensiDry is 1,45 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,45 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van AEG T7DBNP400 SensiDry is 800 watt. Het vermogen van wasdrogers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasdrogers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG T7DBNP400 SensiDry is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG T7DBNP400 SensiDry is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van AEG T7DBNP400 SensiDry

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG T7DBNP400 SensiDry heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG T7DBNP400 SensiDry wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG T7DBNP400 SensiDry is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG T7DBNP400 SensiDry

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG T7DBNP400 SensiDry heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

14 droogprogramma's op de AEG T7DBNP400 SensiDry

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De AEG T7DBNP400 SensiDry heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG T7DBNP400 SensiDry droger.

Het gemiddelde condensatie-efficiŽntie bij een maximale belading van de AEG T7DBNP400 SensiDry is 81%. Dit percentage geeft aan hoeveel vocht er wordt afgevoerd. Wanneer je de AEG droger in een kleine ruimte zet, kies dan een wasdroger met een condensatie-efficiŽntie van 90% of hoger. Bij een hoger percentage ontsnapt er zo min mogelijk warme, vochtige lucht via de trommeldeur van je AEG droger. Zo krijg je geen schimmel in je huis.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De AEG T7DBNP400 SensiDry beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de AEG T7DBNP400 SensiDry een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de AEG droger meer energie verbruiken.

De T7DBNP400 SensiDry beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Met de antikreukfase, die de AEG T7DBNP400 SensiDry heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de AEG wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de T7DBNP400 SensiDry kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De AEG T7DBNP400 SensiDry heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - Met de AEG SensiDry-technologie krijgen jouw wollen truien, katoenen T-shirts en zakelijke overhemden de speciale verzorging die ze nodig hebben. Deze technologie zorgt ervoor dat droogtijden korter zijn en de temperatuur lager wordt gehouden, zodat jouw kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte. De lage temperatuur zorgt er ook voor dat je meer energie bespaart en kleding die je vaak draagt, voelt elke dag weer als nieuw aan.

Voordelen van de AEG T7DBNP400:

 • SensiDry-technologie – De droger past de temperatuur aan ter bescherming van je kledingstukken
 • ProSense technologie – De beladingssensor meet de hoeveelheid was en past de droogtijd daarop aan
 • Dankzij de reverserende trommel draaien kledingstukken minder snel in elkaar en worden ze gelijkmatiger gedroogd
 • Voor iedere was een oplossing op maat: keuze uit 14 droogprogramma’s

ProSense-technologie
Deze wasdroger heeft ProSense-technologie met vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de grootte van de lading. Of je nu was hebt van een dag of van een week, de droger past zich hier op aan. Tevens droogt deze wasdroger door de verbeterde luchtstroming sneller en efficiënter. Je kunt dus in zeer korte tijd je favoriete kleding zo weer aan.

ÖKOFlow-filtersysteem
Alleen de drogers van AEG hebben het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een zeer efficiënt filter dat gemakkelijk kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele machines hebben meerdere filters en zonder deze regelmatig schoon te maken, neemt het energieverbruik toe. Ook door de geavanceerde ProTex-trommel raakt je kleding niet meer in de knoop of in de kreuk. Vernieuwde technologieën waar het hele gezin van profiteert.

AEG T7DBNP400 SENSIDRY

 • Energieklasse: A++
 • Type droger: Warmtepompdroger
 • Maximaal drooggewicht: 7 kg
 • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T7DBNP400 SensiDry of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen