728x90: Wehkamp Ad

Whirlpool FFB 9468 WEV NL


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FFB 9468 WEV NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FFB 9468 WEV NL heeft de volgende EAN code 8003437044861. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Whirlpool FFB 9468 WEV NL is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Whirlpool wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Whirlpool FFB 9468 WEV NL voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool FFB 9468 WEV NL van Whirlpool is ffb 9468 wev nl. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool FFB 9468 WEV NL is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool FFB 9468 WEV NL is sinds september 2020 op de markt. In september 2020 is Whirlpool FFB 9468 WEV NL van Whirlpool geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het energieverbruik van Whirlpool FFB 9468 WEV NL is 152 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Whirlpool FFB 9468 WEV NL is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Whirlpool FFB 9468 WEV NL van Whirlpool heeft een gewicht van 71 kilogram. Het gewicht van 71 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool FFB 9468 WEV NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Whirlpool FFB 9468 WEV NL. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Whirlpool klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Whirlpool FFB 9468 WEV NL kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Whirlpool energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Whirlpool FFB 9468 WEV NL heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Whirlpool FFB 9468 WEV NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool FFB 9468 WEV NL gemeten tot maximaal 78 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Whirlpool FFB 9468 WEV NL maximaal 52 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Whirlpool wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Whirlpool wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de FFB 9468 WEV NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Whirlpool wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

De Whirlpool FFB 9468 WEV NL is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Whirlpool wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Whirlpool FFB 9468 WEV NL en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Whirlpool FFB 9468 WEV NL gebruikt gemiddeld 12350 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Whirlpool wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Whirlpool wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Whirlpool FFB 9468 WEV NL 12350 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Whirlpool FFB 9468 WEV NL

Whirlpool wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Whirlpool FFB 9468 WEV NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Whirlpool droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Whirlpool wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Whirlpool wasmachine kunt instellen. Bij de Whirlpool FFB 9468 WEV NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Whirlpool FFB 9468 WEV NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Whirlpool wasautomaat niet helemaal vol is. De FFB 9468 WEV NL wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Whirlpool wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Whirlpool FFB 9468 WEV NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Whirlpool FFB 9468 WEV NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Whirlpool wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Deze wasmachine heeft een royale capaciteit van 9 kg. Een efficiënte en snelle draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert de perfecte verzorging van alle stoffen. Uitmuntende A+++ energieklasse, verlaagt het energieverbruik op effectieve wijze met 30%.

6th Sense Technologie
De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op energie, water en tijd.

FreshCare+
Houdt je kleding langer fris, tot wel 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor je wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Heb je geen tijd om je kleding uit de trommel te halen of ga je een avondje uit dan is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.

Waterbeveiligingssyseem
De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar de wasmachine onmiddellijk stopt in het geval van een lekkage.

SenseInverter Motor
De innovatieve SenseInverter motor heeft een lange levensduur, is extra stil en biedt een uitstekend energieverbruik.

WHIRLPOOL FFB 9468 WEV NL

  • Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 78 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 52 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FFB 9468 WEV NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Specificaties Whirlpool FFB 9468 WEV NL

Algemeen

EAN code 8003437044861
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FFB 9468 WEV NL
Release datum September 2020
Energieverbruik per jaar 152

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 71
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) C
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 78
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 52

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters) 12350

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen