Whirlpool FFB 8468 BSEV


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FFB 8468 BSEV kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen. Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FFB 8468 BSEV heeft de volgende EAN code 8003437044342. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Whirlpool FFB 8468 BSEV is 138 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FFB 8468 BSEV heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Whirlpool FFB 8468 BSEV is 8 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Whirlpool FFB 8468 BSEV heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool FFB 8468 BSEV gemeten tot maximaal 78 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de wasmachine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op energie, water en tijd.

Een stille kracht
De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik. Deze wasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut. Met 8 kg trommelcapaciteit geeft deze Whirlpool machine je alle ruimte die je nodig hebt voor je wasgoed.

FreshCare+
Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor jouw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt zo de vorming van onaangename geuren in jouw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt je kleding langer fris. Heb je geen tijd om je kleding uit de trommel te halen of ga je een avondje uit, dan is dit systeem de perfecte oplossing om de was zacht en fris te houden. Het voorkomt onaangename geuren tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.

Lage temperaturen, perfecte bescherming
De Colour15° optie geeft je kleding de zorg die het nodig heeft. Het progtamma biedt de beste bescherming voor alle gekleurde kleding. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat meteen stopt in het geval van een lekkage.

Resultaat op maat
Deze Whirlpool wasmachine detecteert de vuilgraad van het wasgoed en past daar automatisch het wasprogramma op aan. Om de veiligheid van je kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen de wasmachine niet per ongeluk kunnen aanzetten.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FFB 8468 BSEV of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Specificaties Whirlpool FFB 8468 BSEV

Algemeen

Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FFB 8468 BSEV NL
Release datum 2020
EAN code 8003437044342
Energieverbruik per jaar 138
Waterverbruik (liters) 11900

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 84,5
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 71
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,2
Vermogen (watt) 1850
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau wassen (dB) 52
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 78

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen