728x90: Bol Ad

Miele WS G663 WCS TwinDos

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.399,-

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Miele WS G663 WCS TwinDos kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Gemak dient de mens! Bedien deze Miele WSG 663

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WS G663 WCS TwinDos aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:19

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.399,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.399,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WS G663 WCS TwinDos

Algemeen

EAN code 4002516273752
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WSG 663 WCS
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
Energieverbruik per jaar 196

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63,6
Gewicht (kilogram) 93
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2
Vermogen (watt) 1100
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Vulopening (cm) 30
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -10%
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 48

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Wasresultaat A
Aantal programma's 24
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen
Waterverbruik (liters) 11000

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WS G663 WCS TwinDos kopen
Actuele prijs: € 1.399,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WS G663 WCS TwinDos kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WS G663 WCS TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516273752. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Miele WS G663 WCS TwinDos is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 1 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 2 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 3 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele WS G663 WCS TwinDos van Miele is wsg 663 wcs. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele WS G663 WCS TwinDos is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Miele WS G663 WCS TwinDos van Miele geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Miele WS G663 WCS TwinDos Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WS G663 WCS TwinDos dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het energieverbruik van Miele WS G663 WCS TwinDos is 196 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Miele WS G663 WCS TwinDos is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan per jaar aardig oplopen.

 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 5 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 6 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 7
Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WS G663 WCS TwinDos van Miele heeft een gewicht van 93. Het gewicht van 93 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Miele WS G663 WCS TwinDos is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Miele WS G663 WCS TwinDos is 1100 watt. Het vermogen van wasmachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasmachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WS G663 WCS TwinDos is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 8 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 9 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 10 Miele WS G663 WCS TwinDos - Afbeelding 11
Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele WS G663 WCS TwinDos. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele WS G663 WCS TwinDos kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WS G663 WCS TwinDos heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Deze oude energieklasse van a+++ -10% is inmiddels vervallen maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de Miele WS G663 WCS TwinDos is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een wasmachine is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de Miele WS G663 WCS TwinDos heeft een energieklasse van a+++ -10%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WS G663 WCS TwinDos

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WS G663 WCS TwinDos gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele WS G663 WCS TwinDos maximaal 48 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WS G663 WCS TwinDos is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele WS G663 WCS TwinDos heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je Miele wasmachine en kleding komen.

24 wasprogramma's op de Miele WS G663 WCS TwinDos

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WS G663 WCS TwinDos heeft 24 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WS G663 WCS TwinDos wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele WS G663 WCS TwinDos heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De Miele WS G663 WCS TwinDos is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Miele wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Miele WS G663 WCS TwinDos en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen met de Miele WS G663 WCS TwinDos

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Miele WS G663 WCS TwinDos is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Miele wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Miele wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Miele WS G663 WCS TwinDos gebruikt gemiddeld 11000 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Miele wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Miele wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Miele WS G663 WCS TwinDos 11000 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WS G663 WCS TwinDos

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WS G663 WCS TwinDos wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Miele wasmachine komt. De WS G663 WCS TwinDos heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Miele wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Miele wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Miele WS G663 WCS TwinDos heeft een restvochtpercentage van 53 procent.

De Miele WS G663 WCS TwinDos beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De WS G663 WCS TwinDos wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele WS G663 WCS TwinDos wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Miele WS G663 WCS TwinDos is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Miele wasmachine en de Miele WS G663 WCS TwinDos wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Miele wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WS G663 WCS TwinDos is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Gemak dient de mens! Bedien deze Miele WSG 663 WCS TwinDos/Wifi wasmachine met je smartphone of tablet. Download de app Miele@mobile en sluit je wasmachine aan op Miele@home. Met de functie MobileControl heb je ook onderweg altijd zicht op je machine. Je kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar je kunt ook gemakkelijk programma's instellen en starten, waar je ook bent. En als je dan thuis komt dan heeft de WSG 663 WCS TwinDos/Wifi de was al voor je gedaan.

TwinDos automatische doseersysteem
Met het TwinDos automatische doseersysteem bestaande uit twee fasen was je niet alleen schoner maar zorg je ook nog beter voor je kostbare kleding. Vul het systeem voor meerdere wasbeurten met (je eigen vertrouwde) vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het meest ideale moment tijdens het wasproces. Bij zowel bonte of witte was. Geen verspilling meer door over doseren, je wasmiddel gaat zo langer mee, en dat is ook beter voor het milieu. Je bespaart met de WSG 663 WCS TwinDos/Wifi niet alleen energie maar ook tijd!

Veel verschillende programma´s
De WSG 663 WCS TwinDos/Wifi heeft 14 wasprogramma’s, waaronder donker wasgoed & jeans, Wol, Zijde , Overhemden, Outdoor en Impregneren. Ook is er AllergoWash met dit programma kan wasgoed bijzonder hygiënisch worden gewassen. Door een hoger energieverbruik wordt de temperatuurstop verlengd. Een hoger waterverbruik zorgt voor een beter spoelresultaat. Let op - het wasgoed moet geschikt voor de droger en kreukbestendig zijn. (raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing) En het bijvullen van vergeten was of het nu groot of een kleiner kledingstuk is, is een probleem met de WSG 663 WCS! Spijkerbroek, een overhemd of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma je vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt wasgoed toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren.

CapDosing
Uiteraard is deze wasmachine voorzien van startuitstel, resttijdindicatie en spoelstop. Tevens beschikken alle Miele-wasmachines over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is. Ook kun je een Miele-caps gebruiken. Dit is de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen. Je plaatst een cap in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Er zijn diverse soorten Miele-caps te verkrijgen: vijf speciale wasmiddelen (Sport, Dons, Outdoor, WoolCare, SilkCare), drie wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon), impregneermiddel en een Booster voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

Veilig en zekerheid
Niets wordt aan het toeval overgelaten bij Miele om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Aan de buitenzijde is dit te zien aan het geëmailleerde voorfront. Deze voorzijde is kras-, corrosie-, zuur- en zeepbestendig, makkelijk schoon te maken en kleurecht. Maar dat is maar de de buitenkant. Miele onderwerpt alle apparaten aan zware duurtests om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen enkele andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is stil, zeer zuinig en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor was je jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel. Er is ook aan de veiligheid gedacht met Aquastop en een kinderbeveiliging (via Pincode) zodat kleine handjes niets kunnen wijzigen. Voor het totale waterbeveiligingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang garantie. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan ben je daarvoor volledig verzekerd.

MIELE WS G663 WCS TWINDOS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 48 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WS G663 WCS TwinDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele WS G663 WCS TwinDos

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:19

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen