Siemens WM6HXM75NL iQ700

De beste deal van vandaag

BCC

899,-

799,-

3-4 dagen

Siemens WM6HXM75NL iQ700 actuele prijzen. Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Deze zuinige wasmachine met energielabel A+++ -30% heeft een groot, overzichtelijk LED display, HomeConnect,

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 februari 2021

Siemens WM6HXM75NL iQ700 aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
direct leverbaar
Dat is zeker
3-4 dagen
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Ook voor wassen en drogen
Levering verwacht binnen 3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM6HXM75NL iQ700

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM6HXM75NL
Release datum 2020
EAN code 4242003864562
Top Product
Energieverbruik per jaar 150
Waterverbruik (liters) 10560

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,8
Diepte (centimeter) 63,2
Gewicht (kilogram) 83,21
Kleur Wit
Vermogen (watt) 2300
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%
Waterbeveiliging

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Siemens WM6HXM75NL iQ700 kopen?
Actuele prijs: € 799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM6HXM75NL iQ700 heeft de volgende EAN code 4242003864562. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens WM6HXM75NL iQ700 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Siemens WM6HXM75NL iQ700 is 150 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens WM6HXM75NL iQ700 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens WM6HXM75NL iQ700 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens WM6HXM75NL iQ700 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens WM6HXM75NL iQ700 gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens WM6HXM75NL iQ700 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Deze zuinige wasmachine met energielabel A+++ -30% heeft een groot, overzichtelijk LED display, HomeConnect, beladingssensor en 4 speciale vlekkenprogramma’s. Hij bied ruimte voor maar liefst 9 kilo wasgoed.

Op afstand bedienen en super snel wassen
De Siemens WM6HXM75NL is ontzettend snel én zuinig. Het kortste programma duurt maar 15 minuten en de iQdrive motor verbruikt weinig energie. Ideaal is de app waarmee je de machine op afstand kan bedienen, zo kun je hem altijd en overal starten.

Aan de slag met de programma's en functies
De Siemens WM6HXM75NL wasmachine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kg en valt onder energie-efficiëntieklasse A+++. Onder andere de iQdrive motor maakt hem zeer zuinig. Deze motor werkt met magneten, waardoor er minder wrijving en geluid ontstaat. Eén van de unieke functies op de Siemens WM6HXM75NL is het anti-vlekken systeem. Hiermee verwijder je minstens 15 soorten van de meest voorkomende vlekken!

Op het grote LED display van de Siemens WM6HXM75NL lees je alle informatie van je gekozen programma af. Ontzettend handig is de Home Connect App. Hiermee verbind je je Siemens wasmachine met je telefoon of tablet. Zo kun je er op elke plek voor zorgen dat er schone was in de trommel ligt zodra je thuiskomt!

Snel en modern wassen met de Siemens WM6HXM75NL wasmachine
Een zeer laag energieverbruik en ultrasnelle programma's en overal je wasmachine beheren, zijn de belangrijkste kenmerken van de Siemens WM6HXM75NL.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM6HXM75NL iQ700 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen