Bosch WAXH2M70NL Serie 8

De beste deal van vandaag

Media Markt

899,-

869,-

Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Bosch WAXH2M70NL Serie 8 actuele prijzen. Wasmachine - Met het AntiVlekken programma op de Bosch WAXH2M70NL wasmachine, verwijder je gericht de vier meest voorkomende vlekken. De varioDrum zorgt voor

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 10 september 2021

Bosch WAXH2M70NL Serie 8 aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Thuis bezorgen:
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 869,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 869,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAXH2M70NL Serie 8

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2M70NL
Release datum 2020
EAN code 4242005194490
Energieverbruik per jaar 150
Waterverbruik (liters) 10560

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,80
Diepte (centimeter) 63,20
Gewicht (kilogram) 83,2
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,5
Vermogen (watt) 2300
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Bosch WAXH2M70NL Serie 8 kopen?
Actuele prijs: € 869,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2M70NL Serie 8 heeft de volgende EAN code 4242005194490. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Bosch WAXH2M70NL Serie 8 is 150 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAXH2M70NL Serie 8 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2M70NL Serie 8 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch WAXH2M70NL Serie 8 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch WAXH2M70NL Serie 8 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAXH2M70NL Serie 8 gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Met het AntiVlekken programma op de Bosch WAXH2M70NL wasmachine, verwijder je gericht de vier meest voorkomende vlekken. De varioDrum zorgt voor een betere vlekken verwijdering en bescherming van je kleding. Bedien je machine op afstand via Home Connect. De SpeedPerfect functie zorgt voor een sneller programma tot 65% en het AllergiePlus programma zorgt voor nog meer hygiëne. Als de trommel vies is dan kan dit gereinigd worden met de trommelreiniging op hoge temperatuur.

Voordelen

  • AllergiePlus
  • AntiVlekken
  • Home Connect

Nadelen

  • Beschikt niet over een stoom functie.

AntiVlekken programma
Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Zoals boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan de vleksoort, voor een betere reiniging.

4D-Wash
Het 4D-Wash programma is een programma die zuinig en efficiënt werkt. Door de kracht ontstaat er een tunnel in de trommel, waar het water en wasmiddel krachtig in de vezels van de kleding wordt gespoten. Dit zorgt voor een nog beter resultaat.

Home Connect
Je kunt de wasmachine bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je hebt altijd alle informatie over je wasmachine. Kies op afstand het juiste programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of krijg een melding zodra het programma klaar is. Dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

AllergiePlus, voor extra hygiëne
Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen die een allergie hebben of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.

SpeedPerfect
Als je snel schone was nodig hebt dan is het SpeedPerfect ideaal. Dit programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's.

Trommelreinigingsprogramma
De machine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Gebruik hiervoor het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Dit is het beste met een wasmachine reinigingsmiddel. Je kunt af en toe ook zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.

AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen
Deze wasmachine heeft een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar ook dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

Bijvulfunctie
Mocht je was vergeten zijn toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen, dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om je vergeten wasgoed in de machine bij te voegen. De functie vind je op het bedieningspaneel en kun je met één druk op de knop activeren. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

VarioDrum
Zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate kledingstukken is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijdert.

ActiveWater Technologie
Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Daarna wordt de hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de machine. Dit vermindert ook het energieverbruik. Programma's:

  • Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
  • AllergiePlus, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Overhemden, Centrifugeren/afpompen, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min.
  • Optie: SpeedPerfect tot 65% sneller

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Gebruikershandleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2M70NL Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen