AEG L9FEN96BC SoftWater

De beste deal van vandaag

Expert

1.299,-

1.079,-

1-2 werkdagen

AEG L9FEN96BC SoftWater actuele prijzen. Wasmachine - Deze AEG L9FEN96BC wasmachine uit de 9000-serie zuivert en verzacht het water dat in de trommel komt. Hierdoor wast de machine bij 30 graden net

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 3 augustus 2021

AEG L9FEN96BC SoftWater aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen
Dat is zeker
Thuis bezorgen:
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.079,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.079,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L9FEN96BC SoftWater

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L9FEN96BC
Release datum Augustus 2020
EAN code 7332543746378
Energieverbruik per jaar 76
Waterverbruik (liters) 10499

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.7
Diepte (centimeter) 66
Gewicht (kilogram) 82
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++-65%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
AEG L9FEN96BC SoftWater kopen?
Actuele prijs: € 1.079,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L9FEN96BC SoftWater heeft de volgende EAN code 7332543746378. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van AEG L9FEN96BC SoftWater is 76 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG L9FEN96BC SoftWater heeft een energieklasse van a+++-65%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG L9FEN96BC SoftWater is 9 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L9FEN96BC SoftWater gemeten tot maximaal 75 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Deze AEG L9FEN96BC wasmachine uit de 9000-serie zuivert en verzacht het water dat in de trommel komt. Hierdoor wast de machine bij 30 graden net zo goed als op 60 graden. Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor de stof van kleding. AEG heeft als eerste ter wereld een technologie ontwikkeld in de wasmachines die deze mineralen verwijdert.

MyWash
Met het nieuwe MyWash-programma van 49 minuten kun je jouw dagelijkse was prima wegwerken. Met een lading van 5kg gemengd wasgoed heb je binnen een uur je was weer helemaal schoon. Door de lage temperatuur die gebruikt wordt, verbruik je minder energie. Ook bescherm je hierdoor je kleding langer!

My AEG Care
Een nieuwe wasmachine en droger nodig die ook nog eens met elkaar in verbinding staan? In de AEG app kun je met Connectivity Pair deze naadloos op elkaar laten aansluiten. Je kunt de totale looptijd voor zowel het wassen als het drogen zien en je krijgt zelfs een seintje wanneer je wasgoed overgeplaatst moet worden naar de droger. Ook geeft de app je advies wat een optimale droging is voor je wasgoed!

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L9FEN96BC SoftWater of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen