728x90: Wehkamp Ad

AEG L9FEN96BC SoftWater

De beste deal van vandaag

Expert

1.259,-

1-2 werkdagen

AEG L9FEN96BC SoftWater kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Deze AEG L9FEN96BC wasmachine uit de 9000-serie zuivert en verzacht het water dat in de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 27 januari 2023

AEG L9FEN96BC SoftWater aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:11
Die doet het
EP aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:12

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.259,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.259,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L9FEN96BC SoftWater

Algemeen

EAN code 7332543746378
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L9FEN96BC
Release datum Augustus 2020
Energieverbruik per jaar 76

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.7
Diepte (centimeter) 66
Gewicht (kilogram) 82
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 75
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 47

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 10
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters) 10499

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
AEG L9FEN96BC SoftWater kopen
Actuele prijs: € 1.259,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L9FEN96BC SoftWater kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L9FEN96BC SoftWater heeft de volgende EAN code 7332543746378. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG L9FEN96BC SoftWater is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 1AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 2AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 3AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L9FEN96BC SoftWater van AEG is l9fen96bc. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L9FEN96BC SoftWater is sinds augustus 2020 op de markt. In augustus 2020 is AEG L9FEN96BC SoftWater van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het energieverbruik van AEG L9FEN96BC SoftWater is 76 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de AEG L9FEN96BC SoftWater is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L9FEN96BC SoftWater van AEG heeft een gewicht van 82. Het gewicht van 82 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 5AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 6AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L9FEN96BC SoftWater is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG L9FEN96BC SoftWater is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de AEG L9FEN96BC SoftWater. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je AEG klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de AEG L9FEN96BC SoftWater kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG L9FEN96BC SoftWater heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG L9FEN96BC SoftWater

AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 8AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 9AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 10AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 11
Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L9FEN96BC SoftWater gemeten tot maximaal 75 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de AEG L9FEN96BC SoftWater maximaal 47 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je AEG wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L9FEN96BC SoftWater is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de AEG L9FEN96BC SoftWater

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG L9FEN96BC SoftWater heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG L9FEN96BC SoftWater wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 12AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 13AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 14AEG L9FEN96BC SoftWater - Afbeelding 15
De AEG L9FEN96BC SoftWater is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG L9FEN96BC SoftWater en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De AEG L9FEN96BC SoftWater gebruikt gemiddeld 10499 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken AEG wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een AEG wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de AEG L9FEN96BC SoftWater 10499 liter.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG L9FEN96BC SoftWater

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L9FEN96BC SoftWater wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG L9FEN96BC SoftWater kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De AEG L9FEN96BC SoftWater beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L9FEN96BC SoftWater wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG L9FEN96BC SoftWater wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de AEG L9FEN96BC SoftWater is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de AEG wasmachine en de AEG L9FEN96BC SoftWater wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je AEG wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L9FEN96BC SoftWater is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Deze AEG L9FEN96BC wasmachine uit de 9000-serie zuivert en verzacht het water dat in de trommel komt. Hierdoor wast de machine bij 30 graden net zo goed als op 60 graden. Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor de stof van kleding. AEG heeft als eerste ter wereld een technologie ontwikkeld in de wasmachines die deze mineralen verwijdert.

MyWash
Met het nieuwe MyWash-programma van 49 minuten kun je jouw dagelijkse was prima wegwerken. Met een lading van 5kg gemengd wasgoed heb je binnen een uur je was weer helemaal schoon. Door de lage temperatuur die gebruikt wordt, verbruik je minder energie. Ook bescherm je hierdoor je kleding langer!

My AEG Care
Een nieuwe wasmachine en droger nodig die ook nog eens met elkaar in verbinding staan? In de AEG app kun je met Connectivity Pair deze naadloos op elkaar laten aansluiten. Je kunt de totale looptijd voor zowel het wassen als het drogen zien en je krijgt zelfs een seintje wanneer je wasgoed overgeplaatst moet worden naar de droger. Ook geeft de app je advies wat een optimale droging is voor je wasgoed!

AEG L9FEN96BC SOFTWATER

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 47 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L9FEN96BC SoftWater of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG L9FEN96BC SoftWater

Begrijpt 't
Expert aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:11
Die doet het
EP aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:12

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen