Siemens WM6HXK70NL iQ700

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.019,-

979,-

Bezorging mogelijk vanaf woensdag 06 oktober

Siemens WM6HXK70NL iQ700 actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Siemens WM6HXK70NL heeft handige snufjes om je favoriete kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 21 september 2021

Siemens WM6HXK70NL iQ700 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf woensdag 06 oktober
Die doet het
Bel de dichtstbijzijnde winkel voor de levertijd
Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 979,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 979,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM6HXK70NL iQ700

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM6HXK70NL
Release datum 2020
EAN code 4242003864616
Best Getest Consumentenbond Beste iot de Test
Top Product
Energieverbruik per jaar 150
Waterverbruik (liters) 10560

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,8
Diepte (centimeter) 63,2
Gewicht (kilogram) 83,21
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,6
Vermogen (watt) 2300
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%
Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Zelfreinigend
Siemens WM6HXK70NL iQ700 kopen?
Actuele prijs: € 979,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM6HXK70NL iQ700 heeft de volgende EAN code 4242003864616. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste iot de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Siemens WM6HXK70NL iQ700 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens WM6HXK70NL iQ700 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Siemens WM6HXK70NL iQ700 is 150 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens WM6HXK70NL iQ700 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De Siemens WM6HXK70NL iQ700 heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens WM6HXK70NL iQ700 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens WM6HXK70NL iQ700 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens WM6HXK70NL iQ700 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens WM6HXK70NL iQ700 gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Siemens WM6HXK70NL heeft handige snufjes om je favoriete kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Het i-DOS systeem doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch. De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op de vuilgraad van je was. De machine is geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. Je kunt kiezen uit 14 wasprogramma´s, bijvoorbeeld voor donkere truien, zijden stoffen of sportkleding. Je plaatst de wasmachine gerust naast je slaapkamer. Met een geluidsniveau van 70 decibel tijdens het centrifugeren is deze wasmachine vrij stil. Om je wasmachine op afstand te bedienen, download je de Home Connect app.

IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Afvoerslang
  • Aanvoerslang

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM6HXK70NL iQ700 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen