728x90: Wehkamp Ad

Bosch WAU28T00NL Serie 6

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

639,-

609,-

Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 07 juni

Bosch WAU28T00NL Serie 6 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste Koop - De wasmachine met EcoSilence Drive een stille werking en een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 21 mei 2022

Bosch WAU28T00NL Serie 6 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 07 juni
Begrijpt 't
Leverbaar
Die doet het
Winkelvoorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 609,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 609,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAU28T00NL Serie 6

Algemeen

EAN code 4242005219636
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAU28T00NL
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste Koop
Energieverbruik per jaar 152

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,5
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 69,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,6
Vermogen (watt) 2300
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 48

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Wasresultaat A
Aantal programma's 15
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters) 11220

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Zelfreinigend
Bosch WAU28T00NL Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 609,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAU28T00NL Serie 6 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005219636. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Bosch WAU28T00NL Serie 6 is van het merk Bosch en het merk Bosch is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Bosch wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Bosch producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Bosch WAU28T00NL Serie 6 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Bosch WAU28T00NL Serie 6 - Afbeelding 1Bosch WAU28T00NL Serie 6 - Afbeelding 2Bosch WAU28T00NL Serie 6 - Afbeelding 3Bosch WAU28T00NL Serie 6 - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WAU28T00NL Serie 6 van Bosch is wau28t00nl. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Bosch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Bosch WAU28T00NL Serie 6 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Bosch WAU28T00NL Serie 6 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Bosch WAU28T00NL Serie 6 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Bosch WAU28T00NL Serie 6 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch WAU28T00NL Serie 6 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het energieverbruik van Bosch WAU28T00NL Serie 6 is 152 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Bosch WAU28T00NL Serie 6 is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 van Bosch heeft een gewicht van 69,5 kilogram. Het gewicht van 69,5 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Bosch WAU28T00NL Serie 6 is 1,6 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,6 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Bosch WAU28T00NL Serie 6 is 2300 watt. Het vermogen van wasmachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasmachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Deze oude energieklasse van a+++ is inmiddels vervallen maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de Bosch WAU28T00NL Serie 6 is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een wasmachine is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de Bosch WAU28T00NL Serie 6 heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Bosch WAU28T00NL Serie 6

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAU28T00NL Serie 6 gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Bosch WAU28T00NL Serie 6 maximaal 48 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Bosch wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAU28T00NL Serie 6 is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch WAU28T00NL Serie 6 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je Bosch wasmachine en kleding komen.

15 wasprogramma's op de Bosch WAU28T00NL Serie 6

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WAU28T00NL Serie 6 wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Bosch WAU28T00NL Serie 6 gebruikt gemiddeld 11220 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Bosch wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Bosch wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Bosch WAU28T00NL Serie 6 11220 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Bosch WAU28T00NL Serie 6

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Bosch wasmachine kunt instellen. Bij de Bosch WAU28T00NL Serie 6 kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Bosch wasmachine komt. De WAU28T00NL Serie 6 heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze Bosch wasmachine. Hoe hoger het toerental van de Bosch wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 heeft een restvochtpercentage van 53 procent.

De Bosch WAU28T00NL Serie 6 beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Bosch wasautomaat niet helemaal vol is. De WAU28T00NL Serie 6 wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De automatische wasmiddeldosering op de Bosch WAU28T00NL Serie 6 is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Bosch wasmachine en de Bosch WAU28T00NL Serie 6 wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Bosch wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Bosch WAU28T00NL Serie 6 is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Consumentenbond Beste Koop - De wasmachine met EcoSilence Drive een stille werking en een levenslang duurzaam verbruik.

AntiVibration-wand
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau.Hierdoor zijn de Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren.

ActiveWater
In machines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de trommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid was, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Dit zorgt voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

VarioDrum technologie
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je kwetsbare kleding te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo gemakkelijker en slijten minder snel. Op deze manier houd je je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Bijvulfunctie
Ben je iets vergeten in de wasmachine te doen? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt heel makkelijk wasgoed toe terwijl het programma al draait. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma's met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

SpeedPerfect
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je weinig tijd hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65% maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kilogram in maar 45 minuten wassen.

BOSCH WAU28T00NL SERIE 6

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Koop
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 48 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAU28T00NL Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen