Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.069,99

999,-

Bezorging mogelijk vanaf donderdag 07 oktober

Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 actuele prijzen. Consumentenbond Beste uit de Test - Wasmachine - De Bosch WAXH2K00NL wasmachine is met een energieklasse van A+++-30% super zuinig en je kunt hem op

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 7 september 2021

Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf donderdag 07 oktober
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAXH2K00NL
Release datum 2020
EAN code 4242005194476
Top Product
Energieverbruik per jaar 150
Waterverbruik (liters) 10560

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,8
Diepte (centimeter) 63,2
Gewicht (kilogram) 83,2
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,5
Vermogen (watt) 2300
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%
Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Zelfreinigend
Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 kopen?
Actuele prijs: € 999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 heeft de volgende EAN code 4242005194476. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 is 150 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Consumentenbond Beste uit de Test - Wasmachine - De Bosch WAXH2K00NL wasmachine is met een energieklasse van A+++-30% super zuinig en je kunt hem op afstand bedienen met de Home Connect App. Je kunt de wasmachine beheren, instellen waar en wanneer je maar wilt. Zo is het mogelijk om de machine aan te zetten op je werk en is de was klaar wanneer je thuiskomt of op een andere tijd wanneer het jou uitkomt. Tevens beschikt de machine over 4D Wash hiermee wordt je kleding tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel. De ComfortControl functie met verbruiksindicatie geeft een weergave je elektriciteits- en waterverbruik. Zo weet je precies hoeveel energie en water de wasmachine verbruikt. Je zult je verbazen over de zuinigheid van de machine. Door de Home Connect App weet je altijd precies wanneer je was klaar is en hoef je niet steeds naar de machine te lopen om te kijken of hij nog aan het draaien is. De Bosch WAXH2K00NL heeft een groot overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, centrifugeersnelheid, temperatuurkeuze, resttijdweergave en 24 uur eindtijduitstel, i-DOS instellingen en verbruiksindicatie.Vergelijkbaar model Bosch WaxH2K70NL, WaxH2K90NL

i-DOS Intelligent Doseersysteem
Het i-DOS intelligent doseersysteem zorgt ervoor dat het wasmiddel automatisch wordt afgemeten. De wasmachine heeft speciale sensoren die het gewicht van het wasgoed en het soort textiel meet dat in de machine aanwezig is. Bovendien kan de machine ook de mate van bevuiling van het wasgoed meten, waardoor het apparaat precies inschat hoeveel wasmiddel er nodig is om het wasgoed weer perfect schoon te krijgen. Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Je bespaart met i-DOS ook nog eens op je waterverbruik. Dit kan oplopen tot wel 7062 liter water per jaar!

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAXH2K00NL iDos Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen