Whirlpool FSCR10430

De beste deal van vandaag

Media Markt

999,99

999,99

uitverkocht

Whirlpool FSCR10430 actuele prijzen. Wasmachine - De FSCR10430 ZEN wasmachine heeft een A+++ -40% energielabel, dat maakt het een zeer zuinige wasmachine. Deze machine heeft een vulgewicht van 10

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 9 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 999,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 999,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool FSCR10430

Algemeen

Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FSCR10430
Release datum 2015
EAN code 8003437261671
Top Product
Energieverbruik per jaar 143
Waterverbruik (liters) 9200

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 64
Gewicht (kilogram) 85
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -40%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 48
Aantal programma's 18
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 68
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 35
Koolborstelloze motor
Whirlpool FSCR10430 kopen?
Actuele prijs: € 999,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FSCR10430 heeft de volgende EAN code 8003437261671. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Whirlpool FSCR10430 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Whirlpool FSCR10430 is 143 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FSCR10430 heeft een energieklasse van a+++ -40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Whirlpool FSCR10430 is 10 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Whirlpool FSCR10430 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Whirlpool FSCR10430 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool FSCR10430 gemeten tot maximaal 68 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - De FSCR10430 ZEN wasmachine heeft een A+++ -40% energielabel, dat maakt het een zeer zuinige wasmachine. Deze machine heeft een vulgewicht van 10 kilogram en jde was is makkelijk in en uit te laden door de grote vulopening van 35 cm.

6TH Sense technologie
De beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th Sense sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th Sense bespaar je tot wel 50% op energie, water en tijd.

Zen Technologie
Ervaar de stilte. De innovatieve ZEN-technologie vervangt de traditionele, door een riem aangestuurde motor, door een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel. Hierdoor is er minder vibratie, minder geluid en meer rust.

Fris wasgoed
De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat je was fris blijft en niet verstikt.

Supreme care
Ontdek de beste waservaring ooit. De Supreme Care wasmachines hebben het beste design en functionaliteiten. Intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor je kleren die zorgen samen voor je beste waservaring ooit.

Precisionclean
De waterstralen van PrecisionClean focussen zich direct op de vlekken in je wasgoed en garanderen je altijd het beste resultaat.

Wave Motion
Met de WaveMotion technologie zorgen 6th Sense sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de was gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FSCR10430 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Whirlpool FSCR10430. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen