728x90: Bol Ad

AEG L8FENS96

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG L8FENS96 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG L8FENS96

Algemeen

EAN code 7332543685004
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L8FENS96
Release datum 2019
Energieverbruik per jaar 106

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)60,5
Gewicht (kilogram)80
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021)A+++ -50%
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )77
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) )51

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )9
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters)10499

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - De L8FENS96 van AEG is een wasmachine die al jouw kleding optimaal en voorzichtig behandelt. Zo blijven je favoriete kledingstukken, ook je meest delicate, langer mooi. Dankzij de ÖKOMix-technologie wordt iedere vezel verzorgd, ook tijdens kortere wasbeurten. Ook zorgt deze technologie ervoor dat je wasmiddel en wasverzachter vooraf worden opgelost in water, zodat ze zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Wil je kreukels in je kleding verminderen, sluit dan je wascyclus af met de PlusSteam-optie: hiermee wordt je kleding na de wasbeurt ook nog eens gestoomd. De handige ProSense-technologie meet de grootte van je lading en past hierop automatisch de wastijd en het energie- en waterverbruik aan. Tevens is de L8FENS96 uitgerust met startuitstel, zo kun je je was alvast inplannen voor later op de dag, of tijdens de daluren.

Een hoge capaciteit en een sterke centrifuge
Je kunt zonder problemen tot 9 kg wasgoed kwijt in de AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96. De trommel heeft een inhoud van 69 liter, dat maakt het mogelijk om ook je dekbedden te wassen. De wasmachine heeft een extra sterke centrifuge die met 1600 omwentelingen per minuut je wasgoed droogt. Dit is al snel 200 omwentelingen per minuut meer dan bij vergelijkbare wasmachines. Hiermee komt je was dus droger uit je machine en zal aan je waslijn of in je wasdroger minder tijd nodig hebben om volledig droog te worden.

Handige opties voor een nog schonere was
De AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 is voorzien van AEG's revolutionaire ÖKOMix-technologie. Slimme sensoren wegen je was en meten de vervuilingsgraad van het water. Daarna stemmen ze temperatuur, water en de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter hierop af. Als je een hekel hebt aan verspilling, dan is deze wasmachine zeker iets voor jou. Extra vervuilde was, bijvoorbeeld sportkleding, heeft een eigen maatwerkprogramma. Dit geldt ook voor delicate stoffen en kleding die je op zo laag mogelijke temperatuur wilt wassen. Gebruik het ÖKOPower-programma als je snel klaar wilt zijn en je wasgoed niet al te vies is. Binnen een uur is alles brandschoon. Als je geen fan bent van strijken, voeg dan een stoomcyclus toe aan je wasprogramma. Na dit programma zijn de meeste kreukels uit je wasgoed verdwenen, zodat strijken nog nauwelijks tijd kost.

AEG L8FENS96 - Afbeelding 1AEG L8FENS96 - Afbeelding 2AEG L8FENS96 - Afbeelding 3AEG L8FENS96 - Afbeelding 4
Uiterst zuinig met energie
Wil je op je energie letten dan is het verstandig om te kiezen voor een wasmachine uit de allerzuinigste officiële energie-efficiëntieklasse A+++. Maar, dan heb je de AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 nog niet gezien. Deze wasmachine is maar liefst 50% zuiniger dan een wasmachine uit deze klasse. Per jaar verbruikt hij 106 kWu. Dit bespaart je veel geld per jaar.

AEG L8FENS96

  • Geluid centrifugeren: 77 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 51 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L8FENS96 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

AEG L8FENS96 - Afbeelding 5AEG L8FENS96 - Afbeelding 6AEG L8FENS96 - Afbeelding 7
Wil je graag de L8FENS96 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L8FENS96 heeft de volgende EAN code 7332543685004.

Het energieverbruik van de L8FENS96 is 106 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager kan uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasmachines kan dus per jaar aardig oplopen.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L8FENS96 is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen