Stella Ad

Siemens WM14UT75NL iQ500

De beste deal van vandaag

Bol.com

729,-

599,-

Uiterlijk 18 mei in huis

Siemens WM14UT75NL iQ500 actuele prijzen. Wasmachine - Met de Siemens WM14UT75NL was je gemakkelijk een grote berg wasgoed weg. De wasmachine heeft namelijk een extra grote vultrommel van 9kg 1400

Wasmachines iQ500 serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 10 mei 2021

Siemens WM14UT75NL iQ500 aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Dat is zeker
3-4 dagen
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 18 mei in huis
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen
De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf donderdag 27 mei
Ook voor wassen en drogen
Online uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WM14UT75NL iQ500

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WM14UT75NL
Release datum 2020
EAN code 4242003876305
Energieverbruik per jaar 152
Waterverbruik (liters) 11220

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,50
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 71,5
Kleur Wit
Kabellengte (meter) 1,6
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++
Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 48
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Zelfreinigend
Siemens WM14UT75NL iQ500 kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WM14UT75NL iQ500 heeft de volgende EAN code 4242003876305. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Siemens WM14UT75NL iQ500 is 152 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens WM14UT75NL iQ500 heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De Siemens WM14UT75NL iQ500 heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens WM14UT75NL iQ500 is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens WM14UT75NL iQ500 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens WM14UT75NL iQ500 gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Met de Siemens WM14UT75NL was je gemakkelijk een grote berg wasgoed weg. De wasmachine heeft namelijk een extra grote vultrommel van 9kg 1400 toeren en de zuinige energieklasse A+++ -30%. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Siemens ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze Siemens wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Het is mogelijk om het wasprogramma te versnellen of een was te daraien binnen 15 minuten dankzij de varioSpeed-optie en super15' of super30'.

iQdrive met 10 jaar Siemens garantie
Op de stille, duurzame iQdrive motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Je kunt er rustig van uitgaan dat deze wasmachine je jarenlang trouw zal dienen. Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loop je dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt.

AquaStop
Gedurende de gehele levensduur van de wasmachie bescherming tegen waterschade met aquaStop. Het aquaStop-systeem beschermt de gehele levensduur van je apparaat tegen alle soorten waterschade, zoals bijvoorbeeld lekkages en overstromingen.

WaveTrommel
De innovatieve structuur van de WaveTrommel zorgt voor de voorzichtige, effectieve behandeling van je wasgoed. Dat komt door de golfvorm en de asymetrische spoelarmen van de WaveTrommel.

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Gebruikershandleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WM14UT75NL iQ500 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen