Beko WTV 8744 XDOS

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

499,95

Bezorging mogelijk vanaf woensdag 20 oktober

Beko WTV 8744 XDOS actuele prijzen. Wasmachine - Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 6 juli 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 499,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 499,95

Specificaties Beko WTV 8744 XDOS

Algemeen

Merk Beko
Fabrikantcode (sku) WTV8744XDOS
Release datum 2018
EAN code 8690842190100
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 84
Gewicht (kilogram) 69
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau wassen (dB) 51

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

Gebruiksgemak

Startuitstel
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Beko WTV 8744 XDOS kopen?
Actuele prijs: € 499,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko WTV 8744 XDOS heeft de volgende EAN code 8690842190100. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Beko WTV 8744 XDOS het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Beko WTV 8744 XDOS heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Beko WTV 8744 XDOS is 8 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Beko WTV 8744 XDOS gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), heeft een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee krijg je een optimaal wasresultaat. Ook kun je de optie kinderbeveiliging activeren en voorkomen dat je kinderen de instellingen veranderen.

AutoDosing
Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS met AutoDosing verdeelt automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor ongeveer 23 wasbeurten. Je vult heel gemakkelijk eenmalig de bakjes en de machine bepaalt hierna zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en hoeveelheid water. Hierdoor bespaar je tijd, geld en energie!

ProSmart Inverter-motor
Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOSDe heeft een energiezuinige ProSmart Inverter-motor met 10 jaar garantie. De wasmachine maakt minder lawaai dankzij een variabele, wrijvingsloze werking van de motor. Hierdoor word je niet gestoord door het droogproces. De ProSmart Inverter-motor bespaart 50% meer energie en is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine.

AquaWave-technologie
Dankzij de AquaWave-technologie wordt je kleding zachtjes in de trommel bewogen. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt er een golfvormige beweging gecreëerd die je wasgoed zachtjes laat bewegen. Hierdoor heeft je kleding meer ruimte en mogelijkheden om goed droog te worden. Hiermee bespaar je tijd en energie en je kleding gaat langer mee.

Optisense
De OptiSense technologie in je Beko wasmachine optimaliseert de wascyclus. Je hoeft dus niet meer te raden hoelang het duurt om je kleren te wassen. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch je wasgoed en selecteren het juiste programma en de juiste wastijd. Een bijkomende intelligente sensor beschermt je machine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om zo de levensduur van de wasmachine te verlengen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko WTV 8744 XDOS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Beko WTV 8744 XDOS. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen