AEG L6FBNR1 ProSense

De beste deal van vandaag

Coolblue

649,-

549,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

AEG L6FBNR1 ProSense actuele prijzen. Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of het nu gaat om één overhemd of een volledige

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 20 september 2021

AEG L6FBNR1 ProSense aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf donderdag 30 september
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L6FBNR1 ProSense

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L6FBNR1
Release datum November 2019
EAN code 7332543731015
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 71,5
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -30%
Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) C

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 49
Koolborstelloze motor
AEG L6FBNR1 ProSense kopen?
Actuele prijs: € 549,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L6FBNR1 ProSense heeft de volgende EAN code 7332543731015. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG L6FBNR1 ProSense het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG L6FBNR1 ProSense heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. De AEG L6FBNR1 ProSense heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG L6FBNR1 ProSense is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De AEG L6FBNR1 ProSense heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De AEG L6FBNR1 ProSense heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L6FBNR1 ProSense gemeten tot maximaal 75 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of het nu gaat om één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

ProSense
Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen, met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw kleding blijft mooi. Tevens bespaart deze technologie water en energie.

Zachtere kleding
Het wasresultaat zie je al zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter ieder deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Hierdoor voelt je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. Ook worden de vezels beschermd, hierdoor gaat je kleding langer mee.

Energiezuinig
De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kan je ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd kiezen voor een energiezuinige wasbeurt die snel klaar is.

ProTex-trommel
Alle AEG wasmachines hebben een zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om je kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan bijvoorbeeld een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

Inverter motor
De inverter motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor werkt zonder de gebruikelijke koolborstels, hierdoor worden trillingen en slijtage verminderd. Tevens levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

Voordelen

  • Was kleding zacht met SoftPlus
  • ProTex-trommel beschermt je kleding
  • ProSense, bespaar water en energie.

IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L6FBNR1 ProSense of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen