Bosch WTW84470NL Serie 6

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

749,-

729,-

Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 09 november

Bosch WTW84470NL Serie 6 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Bosch WTW84470NL warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kg. Met de SelfCleaning

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 oktober 2021

Bosch WTW84470NL Serie 6 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf dinsdag 09 november
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
Dat is zeker
Onbekende voorraad
Begrijpt 't
Onbekende voorraad
Die doet het
Geleverd via lokale winkels

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 729,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 729,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WTW84470NL Serie 6

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTW84470NL
Release datum 2020
EAN code 4242005245376
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.2
Diepte (centimeter) 59.9
Gewicht (kilogram) 47,36
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 64
Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Zelfreinigende condensor
Antikreukfase

Fysieke kenmerken

Type Warmtepompdroger
Standaard draairichting deur Rechts
Bosch WTW84470NL Serie 6 kopen?
Actuele prijs: € 729,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WTW84470NL Serie 6 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen. Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTW84470NL Serie 6 heeft de volgende EAN code 4242005245376. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch WTW84470NL Serie 6 het predicaat "Top Product" gegeven.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTW84470NL Serie 6 is 8 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Bosch WTW84470NL Serie 6 is het maximaal geluidsniveau 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTW84470NL Serie 6 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Bosch WTW84470NL Serie 6 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

Wasdroger - De Bosch WTW84470NL warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kg. Met de SelfCleaning Condensor hoef je nooit meer met de hand de condensor pluisvrij te maken. Tevens is de warmtepompdroger energiezuinig met energielabel A+++ -30%. Dit houd in dat de droger 30% zuiniger is dan de hoogste energieklasse A+++.

Nauwkeurig en stil
De Bosch WTW8444NL heeft sensoren die gedurende de cyclus regelmatig het vochtniveau in je wasgoed meten. Zo kan de droger de temperatuur en de droogtijd nauwkeurig bijstellen om zo de juiste droogtegraad te halen. Het DOU-tronic systeem zorgt ook voor een afname van het energieverbruik. De droger werkt namelijk niet langer dan noodzakelijk.

Met het Autodry programma droogt de machine nooit langer dan noodzakelijk, dit zorgt voor een optimale bescherming van je kleding. AntiVibration Design zorgt voor een extreem stille en stabiele beleving. Het geluidniveau van de droger is dan ook met 64 dB aangenaam stil. De Bosch Warmtepompdroger met A+++ en SelfCleaning Condensor zorgt voor optimale prestaties bij een laag energieverbruik gedurende de gehele levensduur. Efficiënt voor nu en voor altijd.

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Gebruikershandleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTW84470NL Serie 6 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen