Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.199,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 24 september

Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash actuele prijzen. Wasmachine - Deze Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine is een zeer zuinige A+++ wasmachine met een vulgewicht van 8 kg Dat maakt hem

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 19 december 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.199,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.199,-

Specificaties Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) WW80M76NN2M
Release datum 2019
EAN code 8801643803476

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 84
Kleur Wit

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 49
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor
Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash kopen?
Actuele prijs: € 1.199,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft de volgende EAN code 8801643803476. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash gemeten tot maximaal 75 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Deze Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine is een zeer zuinige A+++ wasmachine met een vulgewicht van 8 kg Dat maakt hem geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 5 personen. Dankzij de Swirl+ trommel wordt de wastrommel wordt perfect in balans gehouden waarmee de trillingen en geluidshinder worden vermindert.

De nieuwe trommel heeft een structuur die ervoor zorgt dat er meer water uit de watergaten wordt getrokken. Dankzij QuickDrive kun je de wastijd tot 50% verkorten en verbruik je tot 20% minder energie! Naast automatische dosering is de QuickDrive wasmachine ook nog eens voorzien van een Auto Optimal Wash programma waarbij de wasmachine non-stop blijft controleren hoe vies je was is en pas klaar is als het ook echt schoon is. Mocht je een kledingstuk vergeten zijn dan kun je met AddWash eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen,

QuickDrive
QuickDrive is de nieuwste technologie van Samsung en verkort de wastijd van een wasprogramma tot 50% en verbruikt 20% minder energieverbruik, dit terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine is voorzien van een Q-Drum ‘hoofdtrommel’ met een 'achterplaat’ die onafhankelijk en in tegengestelde richting van elkaar bewegen. Hiermee word je wasgoed dynamisch en in een samenwerkende beweging snel, krachtig en voorzichtig gewassen. Hierdoor wordt je kleding twee keer zo snel gewassen en bijft je kleding mooi.

Auto Optimal Wash
Naast automatische dosering, is de QuickDrive voorzien van een Auto Optimal Wash programma. Dit slimme programma werkt via sensoren en blijft non-stop controleren hoe vies je was is. Hierdoor is je was pas klaar als het ook echt schoon is. In de wasmachine zitten vier sensoren, een gewichtssensor, waterniveausensor, troebelheidssensor en een automatische dispenser. De sensoren stellen het gewicht van je wasgoed en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een schone was. Zo kan er een extra dosering of spoelbeurt worden toegevoegd als de was nog niet schoon genoeg is.

AddWash
Ben je een kledingstuk vergeten? Met de Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine kan je snel en gemakkelijk je vergeten wasgoed toevoegen wanneer de was al draait. Ook kan je natuurlijk ook gemakkelijk handgewassen kleding makkelijk toevoegen om te laten spoelen of centrifugeren.

Q-rator
De Samsung WW8BM642OBW QuickDrive wasmachine heeft een intelligent AI-aangedreven wasassistent; de Samsung Q-rator. Op basis van je gebruikersinteracties, waaronder je wasprogramma’s, verzamelt de wasassistent data om een perfect wasresultaat te adviseren, zodat je Quickdrive wasmachine efficiënter gebruik kan maken van de wasprogramma’s. De 'Laundry Recipe' geeft aan wat het beste wasprogramma is, de 'Laundry Planner' helpt je met jouw planning en de 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen in te zien en op te lossen.

EcoBubble
Deze Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie waarmee je op lagere temperaturen effectief en schoon kunt wassen. Het op een koude temperatuur kunnen wassen komt doordat de EcoBubble motor het water, wasmiddel en lucht mengt, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in wordt geblazen. Het schuim wordt door de kleding tot wel 40 keer sneller opgenomen.

Digital Inverter Motor
Met de stille Digital Inverter Motor is deze Samsung WW80M76NN2M QuickDrive wasmachine zeer energiezuinig en gaat hierdoor ook langer mee. De Digital Inverter Motor is voorzien van krachtige magneten waardoor de trommel in balans blijft. Deze magneten gebruiken minder stroom en gaan langer mee dan de borstels in traditionele machines. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de Digital Inverter Motor.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Samsung WW80M76NN2M/EN QuickDrive AddWash. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen