Whirlpool FWF81683WE

Prijzen vergelijken september 2020

Witgoedhuis

499,-

Onbekende voorraad

Whirlpool FWF81683WE actuele prijzen. Wasmachine - De Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL bereikt perfecte was- en droogresultaten en heeft een A+++ energielabel. Als je niet van plan bent nodeloos

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 22 september 2020

Whirlpool FWF81683WE aanbiedingen

Begrijpt 't
Leverbaar
Dat is zeker
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Ook voor wassen en drogen
Online uitverkocht
Die doet het
Tijdelijk uitverkocht
De witgoedspeciaalzaak op internet
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 499,-

Specificaties Whirlpool FWF81683WE

Algemeen

Merk WHIRLPOOL
Fabrikantcode (sku) FWF81683WE
Release datum 2019
EAN code 8003437728914

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 84.5
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 71
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 52
Kledingbeschermende trommel

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 85
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Startuitstel

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Plaatsing Vrijstaand
Whirlpool FWF81683WE kopen?
Actuele prijs: € 499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FWF81683WE heeft de volgende EAN code 8003437728914. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Whirlpool FWF81683WE is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Whirlpool FWF81683WE heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Whirlpool FWF81683WE heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool FWF81683WE gemeten tot maximaal 85 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FWF81683WE heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - De Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL bereikt perfecte was- en droogresultaten en heeft een A+++ energielabel. Als je niet van plan bent nodeloos veel geld uit te geven en wil je toch een betrouwbare wasmachine dan is de Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL precies wat je zoekt.

Zuiniger is bijna niet mogelijk
Hoe kan een wasmachine zo goed presteren en zo weinig energie nodig hebben? Het geheim is de speciale SenseInverter motor. Die motor gaat lang mee, is energiezuinig en bovendien stil. Als je Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL aan het wassen is produceert hij maar 52 decibel. Onder het centrifugeren wordt het geluidsniveau maximaal 85 decibel. Op jaarbasis is het stroomverbruik maar 196 kiloWatt, en dat geeft je de garantie dat je energierekening niet oploopt als je een keertje extra wast. Ook aan de veiligheid is gedacht. De Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL heeft een kinderslot en heeft een AquaStop bescherming tegen lekkage. Zodra er iets misgaat wordt de watertoevoer automatisch afgesloten.

Elk soort textiel veilig schoon
Elk soort textiel is veilig in deze wasmachine, van lakens en handdoeken tot hemdjes en bloesjes. Het Colours 15° programma is bijvoorbeeld zeer geschikt om gekleurde kleding op lage temperaturen toch goed schoon te krijgen. Het Het 6th SENSE Kleuren programma is ontwikkeld om de wascyclus optimaal af te stemmen op donkere of lichte was, op alleen wit of een gemixede was. Zo blijft je kleding langer mooi. De SoftMove technologie laat de trommel draaien op de manier die precies past bij het soort textiel, zodat zelfs delicate was op een verantwoorde manier behandeld wordt.

Ook het droogresultaat van de Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL is van topniveau dankzij de centrifuge die een maximum toerental van 1600 rotaties per minuut kan bereiken. Als je voor de Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL kiest, krijg je kwaliteit. De was- en droogresultaten zijn uitstekend en het is een duurzame wasmachine met een lange levensduur.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FWF81683WE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen