728x90: Bol Ad

LG GBP61DSPFN


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Prijsontwikkeling historie

Specificaties LG GBP61DSPFN

Algemeen

EAN code 8806098495368
Merk LG
Fabrikantcode (sku) GBP61DSPFN
Release datum 2019
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 186
Diepte (centimeter) 68,2
Gewicht (kilogram) 74
Kleur Zilver
Lengte stroomkabel (meter) 2,25
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Maximaal geluidsniveau 36
Materiaal deur Roestvrijstaal
Materiaal behuizing RVS

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse D
Energieverbruik per jaar (kWh) 184
Energiekosten per jaar (€) 42,32

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 341
Aantal koelkastdeuren 1
Standaard draairichting deur Rechts
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 234
Koelkwaliteit Topklasse
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 107
Vriesgedeelte 107
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 14
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 19

Indeling van de koelkast

Aantal plateau's 3
Aantal groentelades 1
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG GBP61DSPFN kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GBP61DSPFN heeft de volgende EAN code 8806098495368. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De LG GBP61DSPFN is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de LG koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG GBP61DSPFN - Afbeelding 1LG GBP61DSPFN - Afbeelding 2LG GBP61DSPFN - Afbeelding 3LG GBP61DSPFN - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG GBP61DSPFN van LG is gbp61dspfn. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG GBP61DSPFN is sinds 2019 op de markt. In 2019 is LG GBP61DSPFN van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

De LG GBP61DSPFN heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG GBP61DSPFN het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De LG GBP61DSPFN van LG heeft een gewicht van 74. Het gewicht van 74 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

LG GBP61DSPFN - Afbeelding 5LG GBP61DSPFN - Afbeelding 6LG GBP61DSPFN - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG GBP61DSPFN is 2,25 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,25 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG GBP61DSPFN is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze LG GBP61DSPFN produceert een geluid van 36 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG GBP61DSPFN is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de LG koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze GBP61DSPFN heeft energieklasse d.

LG GBP61DSPFN - Afbeelding 8LG GBP61DSPFN - Afbeelding 9LG GBP61DSPFN - Afbeelding 10LG GBP61DSPFN - Afbeelding 11
In een gewone LG koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de LG koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze LG GBP61DSPFN laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Deze koelkast houdt jouw eten nog langer vers met de koelvriescombinatie GBP61DSPFN van LG. Deze ruime koelkast heeft een koelinhoud van 234 liter en een vriesinhoud van 107 liter. Je kunt dus met gemak alle boodschappen voor de hele week vers houden.

Stabiele temperatuur
Om bederf te voorkomen is het belangrijk dat de temperatuur stabiel blijft. De LINEARCooling van LG zorgt ervoor dat temperatuurschommelingen tot het verleden behoren en jouw eten langer vers blijft met de smaak die daarbij. De koelruimte heeft een luchtopening bovenin aan de voorzijde, waar de koude lucht uit komt. Door deze plaatsing wordt de koelkast maar lieft tot 32% sneller gekoeld voor een gelijkmatigere koeling door de gehele ruimte.

Slimme functies
Deze koelkast beschikt over slimme functies voor de slimme inkoper. Als je bij de supermarkt een goede aanbieding tegen komt, geen probleem! Door middel van de app kun je namelijk in de supermarkt de koelkast alvast op Superkoelen zetten zodat al jouw eten extra snel gekoeld wordt zodra je weer thuis bent.

Fluisterstil
Naast dat de GBP61DSPFN met zijn uiterlijk een lust voor het ook is, maakt ook het geluidsniveau deze koelvriescombinatie zeer geschikt voor een open keuken. Het geluid dat hij produceert is niet meer dan 36 dB. Je zult de koelkast nauwelijks horen.

LG GBP61DSPFN

 • Model: Koel-vriescombinatie
 • Energieklasse: D
 • Netto inhoud: 341 liter
 • Aantal koelkastdeuren: 1
 • Netto inhoud koelgedeelte: 234 liter
 • Netto inhoud vriesgedeelte: 107 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GBP61DSPFN of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen