728x90: Bol Ad

AEG AX91-604DG Donkergrijs

De beste deal van vandaag

Coolblue

619,-

429,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

AEG AX91-604DG Donkergrijs kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kieskeurig Best Reviewed - Configureer de AX9-604DG op basis van je persoonlijke en

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 16 augustus 2022

AEG AX91-604DG Donkergrijs aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Ook voor wassen en drogen
Voor 12:30 besteld, vandaag in huis
Die doet het
3 dagen
Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 429,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 429,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG AX91-604DG Donkergrijs

Algemeen

EAN code 7332543636648
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) AX91-604DG
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 31.5
Hoogte (centimeter) 72.5
Diepte (centimeter) 37.5
Gewicht (kilogram) 8900
Kleur Donker grijs
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Eigenschappen

Reinigingstechniek Filters en Ionisatie
Max. te reinigen oppervlakte (m2) 118
Maximaal te reinigen oppervlakte bij allergie (m2) 68
Maximaal te reinigen oppervlakte bij astma (m2) 47
Clean Air Delivery Rate (CADR) (m3/h) 592
Minimaal geluidsniveau (decibel) 22,6
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 62,1
Verrijdbaar

Filters

Hepa-filter
Koolstoffilter
Voorfilter

Gebruik & functies

Ionisatie functie
Nachtmodus
Luchtkwaliteitssensor
Automatisch uitschakelen
Kinderbeveiliging
Aantal standen 9
Oververhittingsbeveiliging
Compatibel met smartphone / apps
AEG AX91-604DG Donkergrijs kopen?
Actuele prijs: € 429,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG AX91-604DG Donkergrijs kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG AX91-604DG Donkergrijs heeft de volgende EAN code 7332543636648. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen luchtreiniger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

AEG AX91-604DG Donkergrijs is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep luchtreiniger. AEG luchtreiniger kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken luchtreiniger in Nederland. Koop AEG AX91-604DG Donkergrijs voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 1AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 2AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 3AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 4
Een luchtreiniger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke luchtreiniger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG AX91-604DG Donkergrijs van AEG is ax91-604dg. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG AX91-604DG Donkergrijs is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG AX91-604DG Donkergrijs is sinds 2020 op de markt. In 2020 is AEG AX91-604DG Donkergrijs van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder luchtreiniger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige luchtreiniger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals luchtreiniger.

De AEG AX91-604DG Donkergrijs heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG AX91-604DG Donkergrijs het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van luchtreiniger te weten. De AEG AX91-604DG Donkergrijs van AEG heeft een gewicht van 8900 kilogram. Het gewicht van 8900 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van luchtreiniger.

AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 5AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 6AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 7
Bij luchtreiniger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG AX91-604DG Donkergrijs is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de luchtreiniger inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG AX91-604DG Donkergrijs is een vrijstaand model. Vrijstaande luchtreiniger zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de luchtreiniger in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De Clean Air Delivery Rate, afgekort CADR, geeft aan hoeveel kubieke meter de AEG luchtreiniger per uur zuivert. Hierbij moet hij alle deeltjes uit de lucht zuiveren. De kwaliteit van de filters en de kracht van de AEG luchtreiniger hebben invloed op de CADR-waarde. Hoe hoger de CADR waarde, hoe sneller de luchtreiniger de kamer reinigt. Deze AEG AX91-604DG Donkergrijs heeft een CADR waarde van 592 m3/h.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze AEG AX91-604DG Donkergrijs produceert een geluid van 62,1 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 8AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 9AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 10AEG AX91-604DG Donkergrijs - Afbeelding 11
De AEG AX91-604DG Donkergrijs met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) voldoet aan de strengste gezondheidseisen en kan maar liefst 99,97% van de fijnstof en andere deeltjes uit de lucht zuiveren. Als je last hebt van astma of hooikoorts is het aan te raden om een AEG luchtreiniger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging.

Een AEG luchtreiniger met een koolstoffilter of actief kool filter haalt nare geuren, sigarettenrook, ozon, gassen en vluchtige organische stoffen uit de lucht. Een koolstoffilter bestaat uit actieve kool. Dit is een speciaal behandelde koolstof die gassen en nare geuren adsorbeert. Het is aan te raden om de filter van de AEG AX91-604DG Donkergrijs 1 keer per jaar te vervangen.

Kies je voor deze AEG luchtreiniger met een ionisator, dan heeft dit nog een goter effect op het verbeteren van de luchtkwaliteit. Dat gebeurt met behulp van elektrische lading. Deze ionen hechten zich vast aan vuile stoffen als fijnstof, pollen, bacteriŽn, virussen en andere schadelijke deeltjes. Door het ioniseren worden de vuile stoffen onschadelijk gemaakt. Als je last hebt van een allergie is het aan te raden om voor de AEG AX91-604DG Donkergrijs met een ionisatie functie te kiezen.

Dankzij de luchtkwaliteitssensor bewaakt de AEG luchtreiniger continu de kwaliteit van de lucht in huis. De sensor meet de lucht in huis om schadelijke verontreinigende stoffen en andere gevaarlijke deeltjes. Dit wordt aangegeven op een display of via een lichtring. AEG luchtreinigers met luchtkwaliteitssensoren gaan automatisch aan als ze vieze deeltjes in de lucht detecteren.

Een luchtreiniger beschikt over verschillende ventilatiesnelheden om de lucht in de ruimte te zuiveren. Zet de AEG luchtreiniger altijd op de hoogste stand wanneer je niet in de ruimte aanwezig bent. Dan stoort hij je niet en maakt hij de ruimte effectief schoon. Hoe hoger het aantal standen is, hoe beter je de AEG luchtreiniger naar jouw wensen aanpast. De AX91-604DG Donkergrijs beschikt over 9 standen.

Bedien de AEG luchtreiniger met je mobiele telefoon. Met een smartphone app stel je de luchtreiniger eenvoudig in naar jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden binnen het gebruik van de app per AEG luchtreiniger kunnen verschillen.

Kieskeurig Best Reviewed - Configureer de AX9-604DG op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften met onze 360 filters en 5-staps filtratie. Ieder filter heeft een unieke slimme tag die het gebruik ervan bijhoudt. Zelfs als je een filter verwijdert en het volgende seizoen opnieuw installeert, herkent deze automatisch de resterende levensduur.

Responsieve technologie
De unieke responsieve PureSense-technologie meet constant de luchtkwaliteitsniveaus binnenshuis, en stelt het luchtzuiveringspercentage zodanig af dat je thuiskomt in een gezonde omgeving.

Continu verbonden
Zowel thuis als onderweg kun je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de Wellbeing app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor je doet. Beoordeel de uitgevoerde taak binnen een opgegeven tijd, maak intelligente overzichten aan of regel gewoon je voorkeursinstellingen. De Wellbeing-app is de perfecte partner voor luchtkwaliteit.

AirSurround-systeem
Het AirSurround-systeem creëert een krachtige maar zachte spiraalbeweging van de lucht in huis, die efficiënt circuleert, en zuivert de lucht tot 3 keer sneller dan de vorige generaties. AX9 wordt aanbevolen voor ruimtes met een grootte van max. 192 m2 (gebaseerd op de Zweedse voorschriften voor luchtverversing per uur) en 54 m2 (AHAM).

Briljant stil
Met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A) (gemeten op 1 m vóór het product) werkt de AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt. Zelfs op maximale snelheid is het geluidsniveau slechts 49 dB(A), wat stiller is dan een gesprek aan tafel bij je thuis.

Voordelen

  • Stil met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB
  • 360 filters en 5-staps zuivering
  • Voorzien van PureSense-technologie
  • Zowel thuis als onderweg kan je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de Wellbeing app
  • Het AirSurround-systeem is zo ontworpen dat alle hoeken van de ruimte worden bereikt

AEG AX91-604DG DONKERGRIJS

  • Reinigingstechniek: Filters en Ionisatie
  • Maximaal geluidsniveau: 62,1 decibel
  • Hepa-filter: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG AX91-604DG Donkergrijs of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen